Hovorí sa, že šťastie praje odvážnym a pripraveným. Presne toto sa stalo počas víkendu, kedy sa hrala porcia zápasov NHL a tipér s nickom jan*** na eTIPOS.sk si povedal, že bude pokúšať šťastie. Výsledok? Krásna trefa takmer 7-tisíc eur.

tipuj nhl

Pri veľkých výhrach sme neraz zvyknutí, že hráči majú dostatok šťastia pri nakombinovaní desiatich alebo aj viac zápasov. V tomto prípade bol postup pri výbere dokonalého tiketu iný.

Odborník na NHL sa totiž rozhodol len pre tri duely. Jeho celkový kurz však i napriek tomu bol 80,42. Postarali sa o to tri remízy. Poďme sa na výherný tiket pozrieť detailnejšie.

POZRI SI CELÝ TIKET TU

Ako prvý tip na supetikete mal derby o rieku Hudson – zápas New Jersey Devils s NY Rangers. Jazdci v ňom boli dlho lepší, viedli 2:0 i 3:1, ale keďže diabli majú vo svojom strede Jacka Hughesa, vrátili sa do zápasu. A tak po riadnom hracom čase svietil na ukazateli stav skóre 3:3, čo rozhodne potešilo nášho tipéra. Kurz 4,27 bol na svete.

Druhý zápas sa hral medzi Edmontonom a Coloradom. Na jednej strane superhviezda Connor McDavid, na druhej nemenej skvelý Nathan MacKinnon. Obaja sa aj zapísali do kanadského bodovania. Domáci kapitán mal po 60 minútach na konte bod za asistenciu, MacKinnon naštartoval lavíny k vyrovnaniu, tie totiž prehrali už 0:2, ale napokon sa duel skončil po 60 minútach 2:2. No a kurz 4,33 bol na svete.

A tretí duel? Buffalo hralo s Minnesotou. Kto sleduje NHL vie, že najmä domáci sa prezentujú tento tok ofenzívny hokejom. Výsledok po riadnom hracom čase? 5:5! V tomto dueli to bola poriadna divočina, pričom dve a pol minúty pred koncom musel náš tipér poriadne tŕpnuť. Veď Wild v tom čase viedli 5:4. Vyrovnal však obranca Rasmus Dahlin, ktorý duel zakončil so skvelou bilanciou 2+3. Švédsky bek sa podieľal aj na víťaznom góle v predĺžení. Dôležité však bolo, že po 60 minútach bol stav 5:5. Kurz 4,35 bol na svete.

Výsledný kurz bol teda viac ako 80 a keďže tipér zariskoval, stávku podal za 83 €, aj jeho výhra sa vyšvihla na parádne číslo – 6 675 €!

Srdečne blahoželáme. A čo ty? Zvykneš tipovať na zápasy NHL? Porcia najlepšieho hokeja na svete sľubuje tradične skvelé príležitosti pre tipérov, ktoré by si nemal nechať nik ujsť.

Navyše môžeš získať aj pravidelný BONUS. Až do 5. 2. máš možnosť každý týždeň získať až 30 €! Sedem dní je rozdelených na 2 hracie kolá a to vždy od pondelka polnoci do štvrtka 23.59 hod. a od piatka polnoci do nedele 23.59 hod.

Kto si podá za toto obdobie tiket za 5-10 eur, dostane bonus v hodnote 10 z vkladu. Takto sú bonusy odstupňované až po vklad za dané obdobie 150 €, pričom hráč musí natipovať v hracom kole minimálne 3 tikety s celkovým kurzom každého tiketu aspoň 3 a na tikete musí mať 3 zápasy, získa bonus 15 €. Za týždeň teda 30 €, za mesiac to vie byť krásna suma v rámci bonusu až 120 €!

Tak neváhaj a vyber si svoje tipy na eTIPOS.sk ešte dnes.

tipuj nhl