Je tu piatok a s ním už tradične prichádza šanca zahrať  o Eurojackpot. Výhra 72 000 000 €? Áno, práve o túto sumu sa hrá. Rozprávková výhra,  o ktorej sa nikomu z nás nesnívalo azda ani v tom najkrajšom sne!

V piatok večer bude celá Európa netrpezlivo čakať na šťastné čísla, ktoré sa vyžrebujú v celoeurópskej lotérii. Výhra je totiž 72 miliónov eur. A o tie sa veru nehrá každý deň.

Na to, aby niekto vyhral túto závratnú sumičku, potrebuje mať obrovské šťastie. Šanca na výhru je totiž 1 ku 95 miliónom. Ak by sa usmialo šťastie na Slováka, a ten by sa ju rozhodol rozdeliť medzi všetkých obyvateľov našej krajiny, každý jeden by dostal viac ako 13 eur.

S parádnou výhrou sa však dajú robiť aj úplne iné veci. Do akej kategórie patríte vy? Čo by ste si kúpili za 72 000 000 €?

Futbalový nadšenec
Ak by ste boli majiteľom futbalového klubu na Slovensku, do kabíny by za výhru v Eurojackpote mohol prísť napríklad Brazílčan Arturo Melo, ktorého Juventus kúpil z FC Barcelona. Áno, bola by to zaujímavá kariéra: Juve, Barcelona a povedzme Podbrezová. Ale tak, milióny sú milióny.

Motoristický fanúšik
Za túto závratnú sumu by výhercovi mohlo pristáť v garáži 48 novučičkých najdrahších motocyklov na svete. Tie sú zdobené 360-timi diamantmi, spolu s pozlátenými skrutkami integrovanými do nádrže, v ktorej je taktiež umiestnený veľký diamantový prsteň Dizzler z kolekcie Bucherer Fine Jewelry spolu s šesťhranným diamantom s hmotnosťou 5,40 karátov z dielne Harley Davidson. Kto má rád štyri kolesá, mohol by si kúpiť 32 kúskov Bentley Bacalar.

Bývanie snov
Kto si potrpí na luxuse, vie si zaobstarať 15 obrovských víl na pobreží Andalúzie, v ktorých si užívajú letné radovánky spevácke megahviezdy spoza Atlantického oceánu.

Kto však je patriot, za 72 miliónov eur si môže dovoliť kúpiť 120 veľkometrážnych 4-izbových bytov v Bratislave s krásnym výhľadom na Dunaj.

Najdrahšie šperky sveta
Zaobstarať si môžete aj 5 kúskov jedného z najdrahších šperkov sveta, ktorého cena vystrelila vďaka dvom veľkým diamantom. Prsteň bol vytvorený v roku 1972 v kolekcii Bvlgari, kúpil ho ázijský zberateľ v aukcii za 14,4 miliónov EUR.

hrať eurojackpot