Prvých 100 tiketov už je vyžrebovaných, avšak v novej akcii k lotérii Eurojackpot sa pokračuje. Podávajte aj naďalej svoj tiket online a tešte sa na vrátenie vkladu. Jackpot sa pohybuje na úrovni 75 miliónov €. To je určite dôvod pokúšať šťastie.  

Piatkové žrebovanie 31. júla neprinieslo žiadneho jackpotového výhercu a tak sa tento týždeň bojuje až o 75 miliónov €. A to nie je všetko! Pokračuje aj naša minulotýždňová akcia, vďaka ktorej sa môžete tešiť na vrátanie vkladu. Pripomeňme si v skrate jednoduché podmienky:

  • Navštívte eTIPOS.sk a zvoľte lotériu Eurojackpot
  • Zaškrtnite svoje šťastné čísla na minimálne jednom hracom poli a nezabudnite prihodiť aj doplnkovú hru Eurojackpot JOKER
  • Stávku je potrebné uzatvoriť v období od 3. do 7. augusta 2020

Ak ste si odškrtli všetky body, tak budete automaticky zaradení do žrebovania. Zo všetkých uzatvorených stávok vyžrebujeme až 100 tiketov. Ich majiteľom následne vrátime výšku vkladu vyžrebovaného tiketu.

Každý jeden tiket predstavuje jeden vklad a tým pádom máte viacnásobnú šancu získať späť svoj vklad.  Maximálna výška odmeny je 350 €, ktorá vám bude vo forme bonusu pripísaná na hráčske konto. Využiť ju môžete na stávky v herni eTIPOS.sk.

V prípade ak nemáte zriadené hráčske konto, nezúfajte. Vďaka prehľadnému postupu registrácie to môžete ľahko napraviť.

Držíme palce!

Chcem hrať Eurojackpot

V článku spomenuté bonusy a promo akcie sú aktuálne v deň zverejnenia článku. Aktuálne promo akcie nájdete v sekcii promo akcie na www.etipos.sk