Naši hráči sú pre nás dôležití! Pripravili sme preto viacero bonusov a promoakcií na eTipos.sk.

Každý nový hráč má možnosť hneď po registrácii na eTIPOS.sk získať odmenu až do 1050 € a 200 voľných spinov. Práve teraz je ten správny čas vstúpiť do online sveta zábavy na eTIPOS.sk.

Kasínový turnaj v herni eTIPOS.sk je teraz ešte štedrejší! Zapoj sa do kasínového PLAYSON turnaja, spolu odmeníme 30 hráčov. Hráč s najväčším súčtom bodov vyhrá až 250 €. Stačí hrať počas štyroch dní na prístrojoch Claws vs Paws, Spell Craft, Sevens & Fruits alebo Crystal Land a zbierať body do rebríčka.

Pravidelní hráči v sekcii šport určite registrujú Bonusovú jesennú jazdu, ktorá začína práve dnes. Zapoj sa do tejto bonusovej hry aj ty. V tejto jazde je dôležité pravidelne tipovať a vydržať až do konca, t. j. do 28. októbra.

Ak je tvojou obľúbenou číselnou lotériou práve EUROJACKPOT, aktuálne ti za plný tiket zdvojnásobíme výhru v 7. poradí. Hraj o túto dvojitú výhru.

Vernostný bonus potvrdzuje, že si vážime našich verných hráčov. Hraj v akejkoľvek sekcii na eTIPOS.sk, zbieraj body a získaj bonus až do výšky 350 €. Bonus môžeš získať aj niekoľkokrát mesačne. Pri získavaní bodov máš na výber lotérie, kasínové hry ale aj športové stávky, každý si nájde to svoje. Získaný bonus môžeš následne použiť na hranie v ľubovoľnej z týchto sekcií.

PROMO AKCIE

V článku spomenuté bonusy a promo akcie sú aktuálne v deň zverejnenia článku. Aktuálne promo akcie nájdete v sekcii promo akcie na www.etipos.sk