Snažíme sa, aby boli všetci hráči na eTIPOS.sk spokojní! Ponúkame preto veľké množstvo bonusov a promoakcií.

Registrujte sa v online herni eTIPOS.sk, práve teraz je ten správny čas vstúpiť do sveta online zábavy. Na uvítanie dostáva každý nový hráč  vstupný balíček až 1 050 €. Zaregistrujte sa a získate  odmenu až do 1050 eur a k tomu ešte 200 voľných spinov.

Pre športových fanúšikov, ktorí si nájdu na eTIPOS.sk zábavu v sekcii Šport, máme pripravených niekoľko bonusov. Vďaka kurzovému bonusu až 100 percent môžete teraz vyhrať viac. Vylepšite si svoju výhru kumulatívnymi stávkami. Čím viac stávkových udalostí umiestnite na váš tiket, tým vyššie bude kurzové zvýhodnenie. Zaujímavá pre hráčov je určite aj futbalová nádielka bez rizika, ktorá zabezpečí, že neostanete na nule ani v prípade prehry. Tipujte futbalové TOP ligy, u nás máte teraz poistenú aj prípadnú prehru vášho favorita. Pri prehre vám vrátime polovicu vášho vkladu a môžete smelo skúšať šťastie ďalej.

V sekcii Kasíno prebieha momentálne lov na 10 000 voľných spinov. Nepremeškajte túto jedinečnú možnosť získať voľné otočenia výhernými prístrojmi. Jednou z podmienok zapojenia do tohto lovu je hrať v termíne od 11. októbra do 18. októbra výherné prístroje od Synot Games.

Ak je vašou obľúbenou číselnou lotériou práve EUROJACKPOT, aktuálne vám za plný tiket zdvojnásobíme výhru v siedmom poradí. Hrajte o túto dvojitú výhru. Voľné spiny dostane každý hráč, ktorý natipuje 30 a viac polí v hre EUROJACKPOT. Voľné spiny viete použiť a vyskúšať šťastie aj v kasínovej hre na eTIPOS.sk.

Vernostný bonus potvrdzuje, že si vážime našich verných hráčov. Hraj v akejkoľvek sekcii na eTIPOS.sk, zbieraj body a získaj bonus až do výšky 350 eur. Bonus môžeš získať aj niekoľkokrát mesačne. Pri získavaní bodov máš na výber lotérie, kasínové hry ale aj športové stávky, každý si nájde to svoje. Získaný bonus môžeš následne použiť na hranie v ľubovoľnej z týchto sekcií.

Online herňa eTIPOS.sk vám ponúka nielen rozsiahlu ponuku zábavy, zaujímavé výhry, ale aj bonusy pre každého. Niekoľko veľmi zaujímavých akcií a bonusov ešte len pripravujeme, sledujte pravidelne našu ponuku na etipos.sk


V článku spomenuté bonusy a promo akcie sú aktuálne v deň zverejnenia článku. Aktuálne promo akcie nájdete v sekcii promo akcie na www.etipos.sk