Opäť tu máme nové super hry, ktoré ťa nielen zabavia, ale pri troche šťastia aj obdarujú parádnou výhrou. Ak si sa ešte v online kasíne eTIPOS.sk nezaregistroval, dlho neváhaj, pripravené sú pre teba viaceré bonusy, ktoré ti otvoria cestu k bombastickým výhram.

Iba u nás nájdeš všetky najlepšie hry na jednom mieste! A ktoré dve horúce novinky by nemali ujsť tvojej pozornosti?

CHCEM HRAŤ

81 Joker Fruits

Chceš zažiť vzrušenie z 80. rokov minulého storočia pomocou klasickej hry v štýle ovocných automatov? Obľúbený Slot 81 Joker Fruits ti samozrejme umožní takýto zážitok a prinesie ešte viac. Tento titul od SYNOT Games je vybavený štyrmi valcami a ponúka až 81 spôsobov, ako vyhrať. Môžeš očakávať lesklé štandardné ikony v živých farbách a zelené kotúče v zelenom ráme, ktoré čakajú iba na tvoje roztočenie.

Pri hre ťa bude sprevádzať príjemná elektro hudba, ktorá dotvára skvelú hernú atmosféru. Objav spolu s nami možnosti, ktoré tento titul ponúka, čakajú ťa zatočenia zadarmo a rôzne multiplikátory. Vo väčšine prípadoch majú automaty klasického štýlu sedem bežných symbolov, ale 81 Joker Fruits prichádza s ôsmimi. Výherné kombinácie získaš vždy, keď na susedných valcoch nájdeš tri alebo štyri rovnaké ikony.

CHCEM HRAŤ

Skull Bonanza

Mexický sviatok „Deň mŕtvych“ je síce obdobou nášho sviatku všetkých svätých, no má úplne inú atmosféru, veselú a radostnú! Národ v povestných sombrérach sa vie baviť a tento sviatok je u nich festivalom neviazanej zábavy. Skull Bonanza od Synotu sa celý točí okolo tohto sviatku, ktorého môžeš byť súčasťou aj ty, stačí roztočiť valce.

Grafika hry je parádna, naviac k nej sedia aj super zvuky, ktoré ťa vtiahnu do jej hrania. Čaká ťa fixných deväť herných línií a hra je veľmi akčná, máš pocit, že sa stále niečo deje. Wild aj Scatter symboly sú veľmi kreatívne, aj keď sa to na prvý pohľad ani nezdá. Oba však fungujú aj ako klasické symboly.

Tak čo, oslovil ťa opis našich hier? Ak áno, neváhaj a vyskúšaj ich ešte dnes. Veď ako sa hovorí, šťastie praje odvážnym a pripraveným.