Online kasíno eTIPOS.sk ponúka najširší výber hier na slovenskom trhu, pričom „rodina“ zaujímavých slotov sa neustále zväčšuje. Nie inak je tomu aj tento týždeň. Objav čaro rekordne veľkého počtu hier – na výber máš zo siedmich noviniek. Ktoré to sú?

81 Frutas Grandes

Hravá hra plná ovocia zavedie hráčov na nezbedné dobrodružstvo cez 81 výherných línií, kde sa na valcoch veselo objavuje šťavnatý sortiment ovocia, ktorý šťastným hráčom udeľuje veľké výhry. Divoký multiplikátor je symbol, na ktorý si treba dávať pozor, pretože zdvojnásobuje výhry.
Divokým symbolom je žolík, ktorý nahrádza všetky symboly v hre. Každý divoký symbol, ktorý sa objaví vo výhernej kombinácii, zdvojnásobuje výhru v rade. Wild sám o sebe nevytvára výherné kombinácie.

Sizable Win

Preskúmaj spolu s nami klasický ovocný stroj v hre Sizable Win od Toma Horna. V tomto automate sú nezvyčajne vysoké stávky, preto hráš o obrovské odmeny, ktoré sú v ňom ukryté. Celú túto zábavu si môžeš užiť bez toho, aby si opustil pohodlie svojho domova. Táto hra je plná úžasných funkcií a výplat, vďaka ktorým je hranie vzrušujúce a zábavné. Sizable Win je 5-valcový, 3-riadkový a 5-výherný automat so symbolom Scatter na zvýšenie tvojho herného zážitku. Takže sa priprav na získanie všetkých výhier roztočením valcov tohto automatu a získaj veľké výhry.

CHCEM HRAŤ

Hell’s Sevens

Hell’s Sevens je jednou z noviniek, ktoré musíš určite vyskúšať. Je totiž odkazom na staršie typy automatov, ktoré sa znova dostávajú do módy. Napokon, ako sa aj spieva: „Čo bolo dobré, to stále dobré je.“
Vonkajšie pozadie tvorí stará zdobená stena zaliata červeným svetlom, kulisou sú gotické domy v tmavej ulici s viktoriánskymi pouličnými svetlami. V tradícii ovocných automatov existuje niekoľko symbolov ovocia, ktoré sa dajú zladiť podľa výherných línií. Je tu aj číslo 7 s diablovým chvostom, zlatým zvončekom a diabolskou vidličkou. Zostáva už iba na tebe, kedy roztočíš herné valce a pustíš sa do deja hrania.

Triple Joker

Vychutnaj si klasický ovocný automat s twistom s Triple Joker, hraj so známymi symbolmi, ktoré poznáš a máš rád v novom formáte. Slot Triple Joker je mixom klasiky a moderny, ktorý prináša svieži nový pohľad na hru. Nenarazíš na žiadnu extravagantnú grafiku ani tému pozadia a obrázky sú dosť zjednodušené s takmer kresleným vzhľadom. Symboly však majú skutočnú hĺbku so živými farbami a lesklou, lákavou príťažlivosťou. S čiernymi kotúčmi vynikajú symboly ovocia a tak tu nájdeš všetko, čo by si mohol očakávať, vrátane vodného melónu, citrónu, čerešní, pomarančov, zvončekov, hrozna a Lucky 7, nemôže chýbať žolík. Celkovo existuje deväť rôznych symbolov, ktoré môžeš točiť na valcoch.

243 Crystal Fruits Reversed

Automat 243 Crystal Fruits Reversed je farebnou hrou, ktorá sa odohráva na piatich valcoch. Zatiaľ čo v základných hrách máš k dispozícii len päť výherných línií, počas funkcie respins sa do hry dostane mechanizmus 243 spôsobov, ako vyhrať. Budeš môcť vidieť niekoľko opakovaní za sebou, s rastúcim počtom výherných symbolov na valcoch a rastúcimi multiplikátormi. Zatiaľ čo symboly ovocia sa na automatoch objavujú už od vynájdenia hier, Tom Horn im dal nový nádych.
Už názov hry hovorí za všetko, pričom čerešne, vodné melóny, hrozno a iné ovocné symboly vyzerajú ako kryštály. Na mriežke 5×3 sa k nim pripájajú rovnako tradičné červené sedmičky. Kotúče sedia na jednoduchom, ale efektnom kryštalickom modrom pozadí a dokonca aj ovládacie tlačidlá sa držia témy. Online automat 243 Crystal Fruits Reversed si môžeš vychutnať vo formátoch optimalizovaných pre PC alebo mobilné zariadenia bez akýchkoľvek zmien štýlu, možností alebo funkcií.

CHCEM HRAŤ

Hot 7’sx2

Hot 7’sx2 je klasický slot, ale s pekelným nádychom. Symboly, kotúče a menu sú všetky pohltené plameňmi, čo prispieva k mimoriadne vysokooktánovému a dramatickému hernému zážitku. Každý z piatich valcov tohto automatu zobrazuje niektoré červené symboly. Hviezda, podkova a zlatý zvon ponúkajú najväčšie výhry. Spodnú časť výplaty výhier tvoria klasické barové symboly, pár sliviek a pár čerešní. Lucky 7 wild zvyšuje šancu na veľkú výhru ešte vyššie. Nielenže je to divočina, ale symbol môže udeliť aj multiplikátory až do x8. K dispozícii budeš mať päť výherných línií, výhry sa vyplácajú zľava doprava a funkcie ako automatické otáčanie robia z hrania Hot 7’sx2 bezproblémový zážitok.

Chiili Fruits

Najlepšie online kasína súčasnosti sú plné automatov rôznych tém, štýlov a volatility. Môžeš si vychutnať detailnú 3D grafiku a drahé značky, alebo si len tak oddýchnuť a oddať sa svojej túžbe po nostalgických hracích automatoch a ovocných automatoch. Automat Chilli Fruits zapadá do druhého tábora. Hra je nedávnym prírastkom do légie klasických automatov, ktoré nájdeš v rodine hier na eTIPOS.sk.
Chilli Fruits má päť kotúčov, tri rady a viac pomarančov a citrónov, ako dokážete zatriasť strapcom hrozna. Má však veľké multiplikátory a cenový potenciál, po ktorom Chiili plody pri hraní horia. Chiili Fruits sa hrá na mriežke 3×5 valcov a obsahuje 10 výherných línií.