Opäť sú tu nové hry, ktoré exkluzívne nájdeš medzi ďalšími v obľúbenom kasíne. Na eTIPOS.sk ponúkame hráčom jednu z najširších ponúk hier na slovenskom trhu. Hry z portfólia našich partnerov sú pripravené, tak dlho neváhaj a ponor sa do objavovania svojho hráčskeho sna.

Predstavíme ti ďalšie hry z nášho portfólia, ktoré ťa zabavia a v prípade, že sa na teba usmeje šťastena, aj zbohatneš.

Chilli Pop

Objav svet divokých piñát a bláznivých paprík rôznych chytľavých farieb od BetSoftu. Je tu rovnako množstvo bláznivej zeleniny a čili postavičiek, ktoré môžeš zasiahnuť. Nechýba paradajka, alebo jarná cibuľka. Vydaj sa na vysnívaný výlet na juh do tepla s perfektnou mexickou tematikou. Nasadni na oslíka alebo na mulicu a ulož si do svojho košiara čo najviac trblietavých mincí. Daj si pravé mexické sombrero a vydaj sa spolu s nami do prašných dedín Tijuany, aby si zistil, či je tvoj „piñatas“ pripravené! Piñata je klasickou súčasťou mexickej kultúry. Tieto kartónové hračky obsahujúce sladkosti, sú známe z detských večierkoch v Mexiku a na celom svete. Tak si aj ty rozbaľ parádnu, mexickú výhru v slovenskom kasíne na eTIPOS.sk!

CHCEM HRAŤ

81 Win Spin

Win Spin 81 patrí medzi najzábavnejšie ovocné automaty od spoločnosti Tech4bet. Farebné symboly a zábavná hudba ťa budú sprevádzať po celú dobu hrania. Pohľadaj a usporiadaj symboly podľa výherných schém a odmenou ti bude sladká ovocná odmena v podobe zaujímavých výhier. Určite narazíš na symboly ako žolík, sedmička, melón, hrozno, slivka, citrón, pomaranč, alebo čerešňa. Podarí sa ti získať aj točenia zdarma? Ver nám, že určite áno.

Joker 50 Deluxe

Keď sa povie „Deluxe“, čo si pod týmto pojmom vieš predstaviť? Asi všetko možné, no hlavne by malo ísť o kvalitný hrací automat s príjemnou grafikou, dokonalou hrateľnosťou, dostatkom bonusov a luxusnými výhrami. A presne takým naša novinka je!
Joker 50 Deluxe napovedá, že nejde o žiadnu tuctovú hru. K dispozícii máš totiž až 6 valcov, 4 riadky a 50 výherných línií. Na nich je potrebné vytočiť výhernú kombináciu pozostávajúcu z minimálne troch rovnakých symbolov so začiatkom na prvom valci zľava. Vyskúšaj si ho a sám uvidíš, či ti prinesie luxus v podobe štedrých výhier. Bonusovým symbolom v samotnej hre je obľúbený Joker, ktorý vystupuje ako Wild symbol. V kombinácii dokáže nahradiť chýbajúci symbol a navyše aj on sám, vytvára samostatnú výhernú kombináciu s výhernými hodnotami od návratu celej stávky až po 50-násobok. Druhým bonusovým znakom je žltá hviezda ako Scatter symbol. Tá síce nevytvára žiadnu nezávislú výhernú kombináciu, no otvára dvere do bonusovej hry s voľnými pretočeniami. Tak roztoč valce a príjemnú zábavu!