Lotéria LOTO 5 z 35 patrí medzi najštedrejšie slovenské lotérie. Výnimkou nebolo ani posledné nedeľné žrebovanie 8. novembra 2020, počas ktorého bol zdolaný jackpot vo výške 78 915 €. Výhru si na svoje konto pripíše hráč, ktorý svoju stávku podal na jednom z predajných miest spoločnosti TIPOS v Nitrianskom kraji.

Lotéria LOTO 5 z 35 je prezývaná aj malé LOTO, pretože je z pohľadu výšky jackpotov „menším“ súrodencom lotérie LOTO. V čom bezpochyby vyniká je štedrosť. Na Slovensku je najčastejšie padajúcou lotériou. V momente podávania sa skĺbi viacero faktorov, ktoré ovplyvňujú možnosť vyhrať. Výhra je nielen otázkou šťastia, ale aj nastavenia pravdepodobnosti, ktorá je v prípade lotérie LOTO 5 z 35 veľmi priaznivá. Ak si podáte jej tiket tak máte šancu 1 : 324 000, že sa na vás usmeje šťastie.

Tak tomu bolo aj pri poslednom žrebovaní, ktoré sa uskutočnilo v nedeľu 8. novembra. Hráč, ktorý si svoje šťastné čísla vyskladal na jednom z predajných miest spoločnosti TIPOS v Nitrianskom kraji, sa zo dňa na deň stal bohatším o krásnych 78 915 €.

Výhru mu priniesol výber vlastných čísiel, ktorými vyplnil šesť hracích polí. Spolu tak za celú stávku zaplatil iba 3 €, ktoré sa mu vďaka výhre vrátili až 26 305 – násobne. Tomu sa hovorí krásny nedeľný večer!

Vyskúšajte aj vy svoje šťastie a podajte si lotériový tiket. Dá sa to aj z bezpečia a pohodlia domova. stačí navštíviť eTIPOS.sk alebo zaslať SMS na 3333.

Žrebujeme každú stredu a nedeľu!

chcem hrať