Voľné spiny sú vítanou odmenou každého kasínového hráča. Nová akcia Spin & Win ti ich ponúka každý deň. Od 3. do 9. augusta venuj pozornosť tomu správnemu výberu automatov. Ak si vyberieš tie vyvolené tak spolu môžeš získať až 160 free spinov.

Točiť valcami sa teraz oplatí! Príležitosť získať ďalšiu šancu vyhrať niečo navyše sa neodmieta. Vďaka akcii Spin & Win si tak môžeš prilepšiť až o 160 voľných spinov. A nie je to naozaj žiadna veda.

Dôležitý je výber

Počas hracieho obdobia od 3. do 9. augusta pozorne sleduj, ktoré automaty si pre svoju zábavu zvolíš. Na získanie spinov zadarmo by tvoj výber mal byť jednoznačný. Sloty Fruity, Simply the Best 81,  Vikings, Book of Secrets,  Rise of Ra a 40 Super Hot sú tými pravými orechovými, ktoré ťa odmenia. Každý jeden z nich je výherný, keď splníšľ jednoduché podmienky.

Roztoč valcami v online kasíne na eTIPOS.sk a ak tvoje stávky prekročia 200 €, tak ti darujeme 10 voľných spinov. Ak budeš hrať aj nasledujúci deň a získaš rovnakú odmenu, my ti pridáme ďalších 15 spinov. Spolu sa počet vie vyšplhať až na krásnych 160 voľných otočení.

Free spiny môžeš využiť v niektorých z nasledovných hier: Hot Africa, Blazing Ice, Flip The Chip, Fruit Awards, Gem-O-Rama, Hell Mania, Fruiti XX, Fruits`n`Fire, Hunter’s Spirit, Joker`s Five, Lucky Pot, Respin Joker.

Viac info

V článku spomenuté bonusy a promo akcie sú aktuálne v deň zverejnenia článku. Aktuálne promo akcie nájdete v sekcii promo akcie na www.etipos.sk