Vianočné sviatky pomaly klopú na dvere a my máme pre teba recept, ako sa môžeš pri troche šťastia a minimálnom vklade zaradiť do klubu slovenských milionárov.

Stačí si podať obľúbenú číselnú lotériu LOTO, v ktorej hráč tipuje 6 čísel z číselného radu od 1 do 49. Ak by šťastie padlo priamo na teba, môžeš zažiť najkrajšie Vianoce vo svojom živote.

Už si sa zamyslel, čo by si doprial svojej maličkosti a blízkym okolo teba, keby ti po žrebovaní pristál jackpot viac ako 2,6 milióna eur v hotovosti? Dáme ti zopár tipov.

Cestovateľské chúťky

Ak miluješ cestovanie, v ponukách cestovných kancelárií nájdeš aj takú chuťovku, ako je cesta okolo sveta. Počas mesiaca by si navštívil destinácie, do ktorých sa obyčajný smrteľník nedostane tak ľahko ako Francúzska Polynézia, Tahiti, Nový Zéland, alebo Maledivy. Ak by si zobral aj svoju polovičku, dopriať by ste si mohli cestu ako Willy Fog až 85-krát!

Hraj LOTO

Luxus nadovšetko

V prípade, že miluješ luxus a potrpíš si na módne kúsky, alebo ešte radšej obdarúvaš svoju polovičku, mohol by si za viac ako 2 milióny eur získať do vlastníctva okolo 60 párov najvychýrenejších párov luxusných náušníc, 30 briliantových náhrdelníkov alebo hoc aj 10 diamantových prsteňov na zákazku.

Dopriať si auto snov

Každému je jasné, že v dnešnej dobe kúpiť auto, ktoré má hodnotu viac ako dva milióny eur, nie je nemožné. Ak však myslíš ekonomicky, na ľudí okolo seba a ešte si aj patriot, vieš si zaobstarať 35 úplne nových kúskov známej lokálnej automobilky, samozrejme v plnej výbave a tankovacími kartami ako bonusom. A pokojne môžeš poňať túto kúpu aj ako investíciu. Čo tak si otvoriť vlastnú auto požičovňu?

Hraj LOTO

Športový fanúšik

Aktuálne prebiehajú futbalové MS v Katare. Sú plné luxusu a ak by si sa chcel zaradiť medzi vyvolených, musel by si poriadne hlboko siahnuť do vrecka. V prípade výhry by si však mohol zobrať zo sebou na svetový šampionát na týždeň aj svojich 230 kamarátov a užívať si luxus ako tamojší šejk.

Inšpirovali ťa naše tipy? Alebo máš vlastnú predstavu o tom, čo by si robil s výhrou 2 338 578 €? Napokon, je to len a len na tebe.

Nezabudni, že v hre LOTO sa žrebuje šesť výherných čísel a jedno dodatkové číslo pre 1. ťah a 2 ťah. Výšku vkladu si určíš sám, za jeden tip a na jedno stávkové obdobie pre 1. a 2. ťah hry je to iba 1 €. Jednou stávkou však môžeš uzatvoriť najviac desať tipov, okrem systémových stávok, kde je počet tipov daný voľbou systému podľa systémových tabuliek.

Nezabúdaj pritom aj na doplnkovú hru JOKER, kde hráš takisto o krásne výhry a to všetko už za 50 centov.

Veľa šťastia.

Hraj LOTO