Prvé kolo bonusovej akcie s názvom Lov na 10 000 voľných spinov je úspešne za nami. Či už si sa stihol zapojiť, alebo nie, pokračujeme ďalej a plynule prechádzame do druhého kola. Lovíme ďalej! Druhé kolo štartuje 21. apríla od 12:00 a zbrane sa skladajú 24. apríla, kedy sa dozvieš čo si ulovil. Svoju pozíciu v rebríčku si môžeš kontrolovať priebežne v sekcii kasíno na eTIPOS.sk.

Staň sa najlepším lovcom druhého kola a možno so získaným počtom bodov pokoríš aj výhercov prvého kola, ktorí sa už tešia z ulovených voľných spinov. Hráč Marko2017 sa dostal na prvé miesto s obrovským náskokom, vďaka najvyššiemu počtu získaných bodov. Na druhé miesto sa v rebríčku z prvého kola prebojoval hráč thomas88 a tretie miesto získal lovec s prezývkou amra. Ukáž týmto hráčom, že aj tí najlepší sú poraziteľní. Zabojuj minimálne tak ako oni a prebojuj sa medzi najúspešnejších lovcov druhého kola.

Podmienky druhého kola Lovu na 10 000 voľných spinov zostávajú aj v tomto kole rovnaké. Stačí hrať na ktoromkoľvek z  výherných prístrojoch v sekcii kasíno na eTIPOS.sk. Vlož do hry minimálny vklad 100 € a potom už stačí len zbierať body do rebríčka. Najlepších 101 hráčov si rozdelí 5 000 voľných spinov do hry Mysterious Atlantis.

Loviť sa oplatí. Voľné spiny ti zaručia zábavu v podobe voľných otočený na výhernom prístroji, ale hlavne možnosť vyhrať. Neváhaj a zapoj sa do tohto špeciálneho lovu, pri ktorom ti nesmie chýbať hlavne chuť vyhrávať.

Určite to nezmeškaj, lovu zdar!

Zapojiť sa do druhého kola