Druhá sezóna o 100 000 € je tu! Spoznali sme víťazov oboch kvalifikácií a poznáme už aj losovanie skupín REPUBLEAGUE TIPOS ligy. To prebehlo počas 2v2 Wingman turnaja, ktorého sa zúčastnili aj mnohí českí a slovenskí streameri ako Restt, Žolík, IX Gaming či Tynka.

K1-FiDa, boby97, Valencio, ZEDc či noobiq si zahrajú v 2. sezóne REPUBLEAGUE TIPOS. Do kvalifikácie sa spomedzi iných tímov zapojili aj Fadee Gaming, Inside Games AC, Brute Juniors, Team Moops či Young Defeaters. Hlavná pozornosť však smerovala na Dynamo Eclot.

V nedeľnom semifinálovom a finálovom zápase sa im podarilo zdolať tímy Cryptova Rising a risedf0. Zatiaľ čo im kvalitná Cryptova dal zabrať na troch mapách, tím risedf0 zdolali jednoznačne v grandfinále na dve mapy.

Ako sme už informovali aj v minulosti, turnaj má nielen domáce, ale aj zahraničné zastúpenie. Dynamo Eclot s prehľadom vyhrali česko-slovenskú kvalifikáciu.

Okrem zohratých celkov ako MAD Lions alebo Team Finest sa tu ocitli aj mix tímy stavané okolo legiend ako GeT_RiGhT alebo Dosia.

Víťazi v zostave t0kk, alex666, M1SHE4KA, neiter2k a zibron prešli cez tímy ako Marlian eSports a Deportivo. V grandfinálovom zápase nakoniec zdolali portugalských FTW Esports a rezervovali si tak miesto v Season 2 – po novom pod dánskym ešportovým brandom DREAM.

Prvé kolá bojov o 100-tisícový prize-pool vďaka spoločnosti TIPOS budú odhalené už čoskoro! V každej skupine je jeden česko-slovenský tím, ku ktorému pribudli tri zahraničné tímy.

GROUP A:

ESUBA (CZ/SK), EXTREMUM, IZAKO BOARS, FIEND

GROUP B:

SAMPI (CZ/SK), DREAM, ETERNAL FIRE, ENTROPIQ

GROUP C:

ENTERPRISE (CZ/SK), DIGNITAS, SINGULARITY, K23

GROUP D:

ENTROPIQ PRAGUE (CZ/SK), MIBR, DYNAMO ECLOT, LDLC

Skupinová časť bude končiť 12. októbra. Ďalej sa môžete tešiť na  super hracie dni, ktoré budú vždy v pondelok a utorok. Ktoré tímy zo skupín doplnia TOP4 tímy z REPUBLEAGUE TIPOS SEASON 1 (SKADE, SAW, FORZE, SINNERS) a ďalších 8 TOP TIER pozvaných tímov v play-off fáze sa dozvieme už čoskoro.

Zahrať si e-športy