Pre futbalový Slovan je tu ďalší deň D. Odveta 2. kola Ligy majstrov proti švajčiarskemu tímu Young Boys Bern. Po domácej remíze 0:0 sú belasí v hre o postup. Podarí sa im zaskočiť majstra krajiny helvétskeho kríža? Tipni si s najlepšími kurzmi, ktoré ti ponúka jedine herňa eTIPOS.sk!

Úvodný duel nepriniesol dvakrát pohľadný futbal.

Tím trénera Vladimíra Weissa sa sústredil na dobrú defenzívu. Favorizovaní hostia mali len dve strely na bránu, ale keďže domáci len jednu, remíza 0:0 bola zaslúžená.

Aký zápas na nás čaká v odvete?

Jedno je isté. Bude sa hrať pred úplne inou atmosférou. Zatiaľ čo v Bratislave na základe vtedajších protipandemických opatrení mohlo prísť na Tehelné pole len 1000 fanúšikov, v Berne bude štadión plný.

Atmosféra môže spraviť veľa, ale na tento faktor sa bratislavský klub vyhovárať nemôže. Belasí si musia užiť, že sa na ich zápas budú pozerať tisícky fanúšikov.

Veľmi dôležitý bude úvod zápasu. Ak ho Weissovi zverenci zachytia, môžu byť domáci časom nervóznejší. Zápas sa pokojne môže skončiť remízou, po zmene pravidiel o góloch doma a vonku by následne nerozhodoval počet strelených gólov na ihrisku súpera, ale hralo by sa ďalej.

„Doma sme videli, že keď hráme ako tím, ako jeden muž, tak si s nimi môžeme merať sily. Young Boys bude hrať doma, zrejme pred zaplneným štadiónom, určite to tam bude ešte náročnejšie. Dôležité bude nachystať sa v hlavách a hrať tímovo, určite neskladáme zbrane, a budeme bojovať,“ povedal obranca Lukáš Pauschek.

Slovan to bude mať náročné, predsa len, švajčiarsky tím je kvalitou inde. Obe mužstvá sa naladili na zápas výhrou v domácej lige.

Tak Slovan, ako YB Bern uspeli vonku. Belasí zdolali Liptovský Mikuláš 4:1, Bern vyhral v Luzerne 4:3.

Viacero gólov by mohlo padnúť aj teraz. Postúpia domáci.

TIP TIPOSU:

YB Bern – Slovan – 1 (kurz 1,44)

Počet gólov: viac ako 2,5 (kurz 1,76)

Chcem tipovať