V číselnej lotérii LOTO sa od 27. septembra hrá o prémiové výhry. Okrem miliónového jackpotu môžete teraz vyhrať aj štýlové auto. Prvého majiteľa už poznáme. Stanete sa aj vy šťastným držiteľom novučičkej KIA OPTIMA? Prezradí nám to nedeľné žrebovanie.

Lotérie patria medzi obľúbené hry Slovákov. V týchto dňoch lákajú nielen vysokými jackpotmi, ale aj prémiovými cenami.

Od 27. septembra do 25. októbra 2020 sa každý LOTO fanúšik môže zapojiť do atraktívneho prémiového žrebovanie, v ktorom sa hrá o štýlové auto KIA OPTIMA. Prvé auto v hodnote viac ako 41 tisíc € už vďaka nedeľnému žrebovaniu 27. septembra pozná svojho majiteľa. Ďalšie štyri ešte len na neho čakajú.

Chcete o neho zabojovať aj vy?

Dobrou správou je, že si stačí podať LOTO tiket a v osudí sa ocitnete aj bez toho, aby ste museli zdolať samotný jackpot či iné poradie. Dôležité je podať svoje šťastné čísla na nedeľné žrebovanie a ste automaticky zaradený do hry. Podmienkou je vyplniť aspoň jedno hracie pole. Každá vaša stávka získa unikátny prémiový kód.

Teraz máte jedinečnú príležitosť jedným tiketom vyhrať až 3 – krát! Vyplňte svoj LOTO tiket na eTIPOS.sk, pridajte doplnkovú hru JOKER a hrajte nielen o prémiové auto, ale aj jackpoty v miliónových výškach.

Držíme palce!

chcem hrať