Uzatvárate pravidelne lotériové tikety? Zvyknete týždeň, čo týždeň kontrolovať, či to nie sú práve vaše čísla, ktoré sa zhodujú s vyžrebovanými z osudia? Ak odpovedáte zhodne áno, máme pre vás dobrú správu. Za vašu vernosť môžete získať krásnu finančnú odmenu.

Ako ho získať a o čo sa vlastne hrá?

Lotériový bonus je odmeňovacia akcia, v ktorej je základom pravidelnosť uzatvárania stávok. Výzva prebieha od 23. 2. do 20. 3. 2022.

Kto si počas tohto obdobia v každom stávkovom období uzatvorí lotériový tiket v lotériach Eurojackpot, Euromilióny, LOTO alebo LOTO 5 z 35 prostredníctvom stránky eTIPOS.sk, má šancu získať podiel z balíka 10 000 €.

Do akcie sú zahrnuté bežné stávky, systémové alebo predplatené stávky (pri predplatenej stávke sa započíta iba prvá z predplatených stávok pre dané stávkové obdobie určitej lotérie, pre ďalšie stávkové obdobie je potrebné staviť opäť).

A viete, čo je na Lotériovej výzve najlepšie?

Že dáva hráčom hneď niekoľkonásobnú šancu na výhru! Tou prvou možnosťou je, pochopiteľne, peňažná odmena v podobe jackpotov či výhier v nižších poradiach.

Druhou je podiel z balíka 10 000 €, ktorý je pripravený pre najvernejších lotériových hráčov, ktorí nevynechajú ani jedno stávkové obdobie.

A ako by to malo v praxi vyzerať?

Začnime stredou, 23.2. podáte si na LOTO alebo LOTO 5 z 35. Na piatok (25.2.) si podajte Eurojackpot a na sobotu (26.2.) zas skúste šťastie v hre Euromilióny.

V nedeľu 27.2. netreba zabudnúť na LOTO alebo LOTO 5 z 35, a následne uzatvoriť na utorok 1.3. Euromilióny a takto treba vytrvať až do konca promo akcie.

Kto nevynechá ani jedno stávkové obdobie, odmena ho neminie!

Zisti viac info