Prvé kolo lovu na 10 000 spinov je ukončené, ale pokračujeme ďalej v druhom kole. Z prvého kola už poznáme všetkých lovcov, ktorí to dobojovali k výhre. Niektorí hráči naozaj predviedli svoje najsilnejšie zbrane a vďaka tomu sa dostali medzi 101 hráčov s najvyšším počtom bodov, boli odmenení a už majú k dispozícii aj bonusy.

Nejedného z nás by zaujímalo, aké špeciálne zbrane a schopnosti použil v love hráč s prezývkou efgro123. V hre Wild Warp získal výhru 10 260 €, čo pri vklade 30 € určite poteší aj každého zdatného lovca. Výrazne za ním nezaostával ani hráč registrovaný na eTIPOS.sk ako predajca120, ktorý skončil v rebríčku prvého kola na 4. mieste. Tomuto hráčovi sa lov na voľné spiny zapáčil a úspešne pokračuje v druhom kole. Na prvý úspech mu stačila pol hodina od začiatku druhého kola a vylepšil si náladu o 3 129 €. Okrem toho má veľké šance, že si vybojuje zaujímavú pozíciu aj v rebríčku druhého kola.

Chcem loviť

Inšpirujte sa úspechom hráčov v prvom kole lovu na 10 000 voľných spinov a zapojte sa do druhého kola na eTIPOS.sk aj vy! Druhé kolo odštartovalo 11. novembra a potrvá do 18. novembra. Stačí hrať na jednom z  výherných prístrojoch od dodávateľa SYNOT GAMES v sekcii kasíno na eTIPOS.sk.

Zaradenie do rebríčka je automatické po vkladoch nad 100 € a potom stačí len zbierať body. Boduje sa podľa systému, kde za 1 € získaš 1 BOD. Až 101 hráčov s najvyšším počtom bodov získa bonus.

Ulov si voľné spiny

V článku spomenuté bonusy a promo akcie sú aktuálne v deň zverejnenia článku. Aktuálne promo akcie nájdete v sekcii promo akcie na www.etipos.sk