Viete, kde nájdete najbohatšiu ponuku slotov, nikdy nekončiacu zábavu a množstvo príležitostí na parádne výhry? Odpoveďou je online kasíne eTIPOS.sk.  

Aj dnes si opäť predstavíme päticu hier Hot Slots, s ktorými môžete zažiť nekonečnú zábavu a získať parádne výhry.

Harlequin Dice

Hlavným motívom tohto slotu je ovocie. Podmanivý dizajn, okrem toho aj špeciálny WILD symbol, ktorý vo výherných kombináciach nahrádza akýkoľvek symbol, dodávajú automatu náboj a atraktivitu.

Slot Harlequin Dice má štyri valce a tri hracie rady, na ktorých ponúka až 81 výherných línii. Špeciálnym symbolom je ešte BONUS. Pokiaľ sa v hernom poli objaví aspoň trikrát, spustí šesť Free Spinov.

Sizzle Fire

Kto má rád dynamické hry, Sizzle Fire je preňho ako stvorená. Päť valcov, perfektne prepracovaný dizajn, ohnivé explózie a špeciálny Scatter symbol v tvare hviezdy, ktorý vie priniesť parádnu výhru.

Fruit Jack

A opäť to ovocie. Päť valcov a 40 výherných línií. Na slote nájdu hráči nielen čerešne, melón, hrozno, citrón, pomaranč, slivky, ale aj zvončeky, sedmičky, symbol Mystery a BONUS.

Všetky symboly majú vopred určené ceny, okrem záhadného znaku Mystery, ktorý dáva za 3 a viac symbolov na výhernej línii, minimálnu alebo maximálnu výhru v danej stávke.

Multiplay 81

Automat, ktorý patrí medzi hráčmi k najvyhľadávanejším a najpopulárnejším. Aj tu hrá prím ovocie, rovnako tak tradičné symboly 7, BAR a špeciálny symbol Multiplay 81 v štýle Las Vegas. Táto hra je dizajnovo tradičným slotom z 90. rokov. Kto má rád klasiky, nemal by váhať!

81 Space Fruits

Presným opakom hry Multifruit 81 je futuristický slot 81 Space Fruits.

Dizajn nás totiž prenesie do vesmíru, kde však takisto nájdeme symboly ovocia, sedmičky, ako aj špeciálny WILD symbol, ktorý prináša skvelé výhry. Už len roztočiť valce a vydať sa na vesmírnu cestu za skvelými výhrami.

Chcem hrať