O tom, že kasíno eTIPOS.sk má najväčšiu ponuku hier, vie už hádam každý. Nevieš si z bohatej ponuky vybrať? Inšpiruj sa našim výberom a objav čaro nepoznaného.

Predstavíme si ďalšie hry z nášho portfólia, ktoré ťa zabavia a v prípade, že sa na teba usmeje šťastena, aj zbohatneš. Na hráčov čakajú nielen okamžité výhry, ale aj parádne nabité jackpoty, ktoré majú hodnotu desiatok tisíc eur. Tak neváhaj a roztoč valce ešte dnes!

Spacejammers

Dej skvelej hry Spacejammers sa točí okolo tímu hrdinov, ktorí bojujú proti zločincom v celej galaxii. Veľmi zábavný nápad, ktorý dodávateľ Tom Horn dobre implementoval. Čaká ťa skvelá grafika, parádne odmeny a funkcie, ktoré budú baviť. Spacejammers má totiž pripravený online automat s 5×3 valcami, ktorý má až 9 aktívnych línií. Najvyšší jackpot vo výške 2 500-násobok vkladu je už iba potenciálnou čerešničkou.

CHCEM HRAŤ

Ak vytvoríš výherné kombo na jednej z aktívnych línií, hra aktivuje režim Shatter, ktorý funguje ako kaskádové valce prinášajúce ešte niečo naviac. Symboly zapojené do výhry budú odstránené a nové, ktoré sa rozbalia, budú môcť vytvárať svoje vlastné výhry.

Roboland

Pomôž dobrým robotom a poraz zlého vedca, ktorý plánuje ovládnuť svet v hlbinách svojho zlovestného laboratória… Na dosiahnutie tohto cieľa už roky vytvára obrovskú robotickú armádu. Podarí sa ti zastaviť jeho odporné sprisahanie a vyhrať úžasné ceny? Našťastie môžeš získať pomoc od iných robotov s vlastnou dušou a mysľou, ktorí boli vylúčení z armády, pretože boli „príliš milí na ovládnutie sveta“.

Kým čakajú na recykláciu, plánujú utiecť a zničiť laboratórium, aby už žiadny iný robot netrpel. Možno s nimi spojíš sily a uspeješ! Čaká ťa vzrušujúci, krásne navrhnutý automat, ktorý je celý o robotoch a o tom, ako môžu pomôcť. Má štandardné usporiadanie a 15 výherných línií, na ktorých môžeš umiestniť symboly malých robotov a získať výhry. Vrhni sa na robotickú zábavu a roztoč tieto valce ešte dnes, aby si zistil, či môžeš vyhrať veľké sumy.

Red Evil

Hra sa odohráva na veľmi jednoduchom hracom poli s 5 valcami, 3 riadkami a 5 výhernými líniami. Téma je však celkom zaujímavá, pretože ťa neminie návšteva niektorých diablov v samotnom pekle.

Veľký, ktorého treba sledovať, je modrovlasý diabol. Ten je zároveň aj  symbolom Wild, môže tak nahradiť všetky ostatné symboly na valcoch okrem symbolu bonusovej hry.

CHCEM HRAŤ

Truhlica je bonusový symbol, ktorý sa zdvojnásobí. Ďalší symbol spustí bonusovú hru. V podstate všetko, čo tu robíš, je uzatváranie doslovných obchodov s diablom, ktoré otvárajú cestu k veľkým peniazom! Prečo teda neprejdeš celú cestu a nezistíš, či sa to oplatí?

Frutopia

Vo vzdialených kútoch vesmíru sa z hlbín vynára ovocné mesto Frutopia, ktoré uvoľňuje mystické sily svojich piatich vrstiev. Iba tí s dokonalými vlastnosťami a dokonalými schopnosťami môžu vstúpiť a čerpať silu mocných energetických jadier Frutopie, aby sa postavili na výslnie a získali kryštalické bohatstvo najvyššej vrstvy Frutopie.

Tento slot ponúka dosť na to, aby oslovil aj skúsených hráčov online automatov. Má zabudovanú príťažlivosť pre tých, ktorí majú radi oživenie nostalgie starých ovocných strojov alebo „jednorukých banditov“. Vďaka štandardným trom radom s tromi valcami, Frutopia ohromí skvelou grafikou a je obľúbená medzi hráčmi, ktorí ju hrajú  prvýkrát.

Griffin’s Quest

Zmenšuj horu Olymp a bojuj s mytologickými bytosťami pri hľadaní mocného gryfa v našom najnovšom titule Griffin’s Quest. Čaká ťa epická hra nabitá pútavými funkciami, kde sa isto zabavíš pri honbe za veľkými výhrami, ako je mýtická Medúza, divoké mantikory, obri a jednorožce. Namiesto štandardnej hracej mriežky táto hra používa rozloženie 6×5 na zobrazenie farebných a vysoko platených symbolov. Nedovoľ však, aby ti mriežka zvláštneho tvaru zabránila naplno si užiť túto novú hru. Griffin’s Quest je nabitý vzrušujúcimi funkciami, ktoré ťa dokážu naladiť na hranie a sledovanie mytologických postáv pristávajúcich a generujúcich okamžité výhry v každom kole.