Vieš, kde nájdeš najbohatšiu ponuku slotov, nikdy nekončiacu zábavu a množstvo príležitostí na parádne výhry? No predsa v online kasíne eTIPOS.sk! Máme pre teba ďalšie horúce novinky, ktoré ti zaručia skvelú zábavu a pri troche šťastia otvoria dvere ku krásnej výhre.

99 Multi

99 Multi od Casimi je vzrušujúci automat, ktorý ponúka množstvo výherných príležitostí. Tento automat sľubuje pútavý herný zážitok so svojimi jedinečnými funkciami a potenciálom pre veľké výhry. Na pozadí rozloženia hernej mriežky 5×4 sa 99 Multi môže pochváliť pôsobivými 99 výhernými líniami, ktoré hráčom poskytujú dostatok šancí na odreagovanie a najmä výherné kombinácie.

Živý vizuál hry a podmanivé zvukové efekty vytvárajú pohlcujúce prostredie, ktoré umocňuje celkový herný zážitok. Môžeš si upraviť svoje stávky podľa svojich preferencií s rozsahom stávok od 0,10 do 30 eur. Či už si opatrný hráč alebo high roller, pre každého je tu možnosť stávkovania, aby si užil vzrušenie z 99 Multi.

100 Juicy Fruits

Máš smäd, ktorý jednoducho nevieš uhasiť? Ponor sa do blížiacej sa jari s automatom, ktorý praská vo švíkoch s ovocím v hre 100 Juicy Fruits od Spinomenal. Ide o veľmi jednoduchú hru, ktorá ti umožní užiť si nadchádzajúce slnečné lúče, ako aj 100 výherných línií. S maximálnou výhrou 2000-násobkom tvoje celkovej stávky v ponuke si môžeš užiť slnečné lúče a odísť s niekoľkými špičkovými výplatami v hotovosti.

Budeš umiestnený na pláži, kde uvidíš piesok skrývajúci sa za kotúčmi. Tieto kotúče lemujú palmy, ktoré sa jemne hojdajú vo vánku. Animácie sú zábavné a skutočne to pridáva na celkovej atmosfére hry. Čo sa týka symbolov, sú to, čo by si očakávali od klasického stroja na ovocie. Niektoré symboly, ako napríklad slnko, boli animované, čo do hry prináša ďalší pútavý prvok.

Sticky Tell

Vydaj sa spolu s nami na stredovekú cestu s automatom Sticky Tell od Tech4bet, ktorý hráčov ponorí do doby rytierov, strelcov z kuší a stredovekého ľudu. Napriek svojmu klasickému usporiadaniu herného poľa 3×5 a 10 výherným líniám poskytuje tento slot vysokú výhernosť. Odhaľujúc svoju jedinečnosť prostredníctvom špeciálnych funkcií, hra predstavuje divoké symboly, ktoré skutočne vynikajú.

Počas bezplatných zatočení divokých symbolov znásobujú tvoje výhry, pričom každá „divočina“ v kombinácii zdvojnásobuje cenu (2x). Ako sa zvyšuje počet divokých symbolov, multiplikátor raketovo stúpa a dosahuje pôsobivý násobok až  x16. Zapoj sa do tohto nadčasového dobrodružstva, kde strategické zatočenia môžu viesť k kráľovským odmenám v očarujúcom svete Sticky Tell.

Hraj novinky

Fluxberry

Zobrazovanie ovocia a sladkých bobúľ na valcoch hracích automatov je dlhoročnou tradíciou, ktorá vznikla v časoch mechanických modelov. Fluxberry je hrací automat s ovocnou tematikou od Tom Horn Gaming. Automat má päť rotujúcich valcov a až 40 výherných línií. V hre je spolu 10 symbolov. Okrem bežných symbolov má automat aj symboly Wild a Scatter.

Dizajn hry vyzerá veľmi jasne, bobule sú veľmi realistické a sú poskladané do štvorcových brikiet. Maximálna výhra je 1670-násobok stávky a to už stojí za to, roztočiť valce. Divoký symbol spúšťa funkciu Flux Spins s platenými točeniami a vertikálne kráčajúcim symbolom. Ďalšou zaujímavou funkciou sú voľné zatočenia s uzamknutými divokými symbolmi.

Queen of Fire

Oheň tejto hry sa len tak nevypne, pričom jeho schopnosti sú také silné, že im bude čeliť len skutočný a odvážny hráč. Reč j o večnom plameni v očiach kráľovnej ohňa, ktorý neuhasne, kým nedosiahneš pekelné výhry. Zhromaždi svoju silu a šarm a priprav sa zažiť teplo v herných 25 riadkoch roznecujúcej hry, ktoré na teba čakajú. Uži si niektoré z našich najlepších funkcií, ako sú bezplatné zatočenia, bonusová hra, bonusová a ďalšie. Môžeme spolu iba hádať, či je hlavná postava Hestia, grécka bohyňa ohňov a ohnísk? Alebo možno Vesta, jej rímsky náprotivok? Alebo možno je inšpirovaná titulnou postavou fantasy románu Anthonyho Ryana, Kráľovná ohňa.

Nech už je to čokoľvek, jedna vec je istá – s touto horúcou dámou si nič nepokazíš. Dizajn je inšpirovaný žánrom fantasy s pôsobivým soundtrackom a náladovou farebnou schémou. Za valcami ťa čaká kráľovnin brloh osvetlený ohňom. V rámci valcov sú hlavnými symbolmi Kráľovná ohňa, kalich, amulet, elixír a prsteň. Je už iba na tebe, ktorým smerom sa vyberieš.

Fruits On Ice Collection : 10 Lines

Fruits On Ice Collection 10 Lines je hrací automat plný zimného ovocia od Spinomenal. Ponor sa do sveta zasneženého ovocia so všetkými známymi „sedmičkami“ v podobe symbolov Wild a zbieraj svoje výhry až do 3000-násobku sumy vybranej stávky. Hra má celkom pekný vzhľad a animáciu. Hracie pole je pomerne veľké 6×4 a výherné línie sa počítajú zľava doprava. Toto je jedna zo série Fruits On Ice Collection.

Jeho zvláštnosť spočíva v tom, že má len 10 výherných línií. Bez problémov si ho môžeš vyskúšať na našej stránke plnej obľúbených hier, je dostupný ako na PC, tak aj pre tablety a telefóny. Hra má základné a špeciálne ikony. Čo sa týka základných symbolov, nechýba klasické ovocie: čerešne, citrón, pomaranč, slivka, hrozno, melón. V hre sú ale aj špeciálne ikony. Divoká „sedmička“ nahrádza ostatné ikony.

Respin Double Plus

Zahraj si automat Respin Double online a vyhraj výherné kombá na dvoch sadách valcov. Naplň súpravu kotúčov zodpovedajúcim symbolom a vyhraj minimálne dvojnásobné ceny. Dostaň divokého žolíka na výhernú líniu a vychutnaj si lepkavú divokú odozvu. Zatoč zadarmo valcami alebo hraj Respin Double o skutočné peniaze v najlepších online kasínach. Táto novinka je automat s retro tematikou od Casimi Gaming.

Má k dispozícii štyri valce, ale tieto hrajú v hre ako dve samostatné sady valcov. Kotúče jeden, dva a tri sú jedna sada, zatiaľ čo kotúče dva, tri a štyri sú druhé. Výherné kombá môžeš dosiahnuť na oboch súpravách valcov usporiadaním retro symbolov a ovocia. Hra má aj divokého žolíka. Vyhraj ceny zoradením troch zodpovedajúcich symbolov. Zvonček je symbol s vysokými platbami, pričom päť symbolov ti znásobí vklad až 25x. Zaplnením všetkých deviatich pozícií na oboch súpravách valcov sa zdvojnásobia všetky výherné línie v danom točení.

CHCEM HRAŤ

81 Multiways

81 Multiways Classic je modernejším zástupcom obľúbených ovocných automatov, ktorý prináša jednoduchú hrateľnosť v kombinácii s klasickými prvkami. Má štyri valce, tri riadky a ponúka až 81 spôsobov, ako získať výhru. Výherné kombinácie platia ako obyčajne zľava doprava. Dizajn je čistý a jasný a spája klasické ovocné symboly s ikonami ako sú sedmičky, zvončeky a BAR-y.

Pri hraní ťa nerušia žiadne otravné animácie, čo je fajn. Jednou z hlavných atrakcií tohto automatu, alebo skôr jedinou, je divoký symbol. Ten nielenže supluje ostatné symboly pre vytvorenie výherných kombinácií, ale značne zvyšuje hodnotu výhier. Keď je Wild symbol súčasťou výhernej kombinácie, výhra sa vynásobí x3. S dvoma Wild symbolmi v kombinácii sa výhra navýši o 5-násobok a s tromi Wild symbolmi až na 7-násobok. Automat má v sebe zabudovanú aj možnosť Gamble, ktorá ti okamžite umožní zdvojnásobiť tvoje výhry.

Kamakura

Online automat Kamakura, pomenovaný po politickom centre feudálneho Japonska, obsahuje na valcoch samurajov, gejše a cisárov. Preskúmaj túto stredovekú krajinu a nájdi výber bezplatných točení s divokými valcami a funkciu progresívneho jackpotu, udeľovaného náhodne. Gamble ti prihrá a získa najväčšie odmeny z cisárskeho paláca. Táto hra prichádza s klasickou mriežkou, ktorá kombinuje 5 valcov a 3 riadky, ako aj 25 spôsobov, ako vyhrať.

Tento samurajský automat prichádza so zmesou symbolov na valcoch, stačí roztočiť valce a všetko máš ako na dlani. Inými slovami, získaš symboly kráľovských kariet, ktoré prichádzajú so symbolmi čísel 9 a 10, nasledujú znakové symboly, ktorými sú rôzni japonskí muži a ženy spolu so samurajom. Dostaň na valce symboly Wild a Scatter, ktoré okorenia základnú hru a poskytnú ti zábavný herný zážitok.