V našom online kasíne prinášame hráčom neustále možnosť vyskúšať si, zabávať sa a vyhrávať s chytľavými hrami. Objav spolu s nami zaujímavé hry z portfólia našich partnerov a splň si svoj hráčsky sen na eTIPOS.sk.

Joker Legend

Trojvalcová hazardná hra s tromi symbolmi na valci sa môže zdať nudná, opak je však pravdou. Počet výherných línií je pevne daný a nemožno ho meniť, výherné kombinácia platia zľava doprava, musia začínať na valci vľavo. Divokým symbolom je známy Joker, ten tradične otvára cestu k zaujímavým výhram, zobraziť sa môže kdekoľvek na valcoch. Maximálna výhra je až 250.000 eur a to už stojí za to, roztočiť valce plné chutného ovocia, diamantov a sedmičiek.

Jewel Fruit

Ak máš rád jednoduché automaty s ovocnou tematikou, ktoré ponúkajú veľké výhry, je čas roztočiť online automat Jewel Fruit. 27 výherných línií pokrýva všetky kombinácie klasického rozloženia slotov, čo ti dáva veľa šancí na zoradenie troch zodpovedajúcich symbolov. Divoké hviezdy môžu tiež nahradiť iné symboly a udeliť úžasnú hlavnú cenu, keď trafíš tri na jednom rade. Jewel Fruit je hra, ktorú si môžeš vychutnať na mobilných a stolných platformách a má až 20 rôznych možností stávkovania, aby vyhovovala širokej škále herných rozpočtov. Hrajte hneď teraz a máš šancu vyhrať sumu, z ktorej sa ti zatočí hlava.

Hawaiian Fever

Chceš zažiť horúcu havajskú noc? Od prvej aloha až po neskorý rozruch havajskej noci, nádherné hula dievčatá roztáčajú valce a expandujú, aby predviedli víťazný tanec v nákazlivom rytme víťazných zvukov. Pokojný ostrovný vánok prestane fúkať a brehy Waikiki sa rozhoria v plameňoch, keď sa v horúcej havajskej noci rozvíria zvláštne víry divokých symbolov, ktoré šťastlivcom prinášajú množstvo výhier. EXPANDING WILD je špeciálna funkcia, ktorá sa objavuje iba v základnej hre. Keď divoký symbol – havajské dievča pristane kdekoľvek na obrazovke, aktivuje sa EXPANDING WILD a zaplní celý valec premenou ostatných symbolov nad a pod divoké symboly. Dobre vieš, že divoký symbol nahrádza akýkoľvek iný symbol okrem symbolov SCATTER a vytvára tak výherné kombinácie.

Fruits Collection : 20 Lines

Fruits Collection 20 Lines je farebný automat s ovocnou tematikou vydaný od spoločnosti Spinomenal. Ide o jednoduchú klasickú hru, ktorá nemá žiadne bonusy okrem divokých symbolov a symbolov Scatter. Je navrhnutý tak, aby poskytoval autentický zážitok z hrania skutočného stroja na ovocie, ktorý  osloví fanúšikov starej školy výherných automatov. Patríš medzi nich aj ty? Čaká na teba herná mriežka 6×4 valcov a 20 pevných výherných línií. Najväčšia možná výhra je 3 000-násobok tvojej stávky, koľko vsadíš na začiatok? Ak chceš vyhrať v tejto hre, musíš získať kombá 3 až 6 zodpovedajúcich symbolov.

Button Text