Nové hry v online kasíne znamená nové možnosti na skvelú výhru. Objav čaro parádnych hier ešte dnes a klikni si na eTIPOS.sk. Čakajú na teba nielen okamžité výhry, ale aj možnosť získať jackpoty a bonusy v hodnote desiatok tisíc eur.

Siren´s Calling

Vydaj sa na vzrušujúcu plavbu so „Siren’s Calling Dice“, vzrušujúcou hrou s morskou tematikou, ktorá ťa vtiahne do sveta odvážnych pirátov a očarujúcich sirén. So šancou vyhrať až 10 000×10 000 svojho vkladu, tento slot s rozložením hernej mriežky 5×4 s 20 výhernými líniami sľubuje pre teba poklad vzrušenia! Vydaj sa na Pirátsku odyseu a pripoj sa k úžasnej posádke pri prechádzaní zradnými vodami výhier a hľadaním skrytých pokladov a legendárneho bohatstva. Vysokokvalitná grafika a pohlcujúce zvukové scenérie ťa prenesú do sveta dobrodružstva na šírom mori. Tento hrací automat má viacero špeciálnych symbolov.

Divokým symbolom je pirátka, funguje ako žolík, zobraziť sa môže len na 2., 3. a 4. valci. Mystery symbol Scatter je pirát, v prípade, že padnú 3, 4 alebo 5 týchto symbolov, spustí sa Mystery hra. Zobrazia sa ti tri truhlice, ukrývajúce náhodné výhry, pričom ty si vyberieš jednu z nich, ktorá ti túto výhru odhalí. Za symbol Siréna sa ti môže spustiť hra Wild Spin!

CHCEM HRAŤ

Book of Vampires

Vychutnaj si gotický hororový príbeh v online automate Book of Vampires a pusti sa do zbierania výhier, pri ktorých tuhne krv v žilách v hodnote takmer 20-tisícnásobku tvojej stávky. Hraj so svojimi kartami iba správne a doplň svoju hrateľnosť tým, že sa ponoríš do funkcie upírskej divočiny, krvavých bezplatných zatočení a režimu rozbitia banku. Vstúp do ríše krvilačných tvorov noci a nájdi si cestu k bohatým výplatám.

V ceste ti bude stáť strašidelný upírsky hrad v pochmúrnom pozadí plný strašných bytostí, to ťa však nemôže zastaviť. Tvorca hry použil kráľovské karty pokrových kariet J, K, Q a A na reprezentáciu symbolov nižšej hodnoty, vyššie platiacimi ikonami sú tri púčiky cesnaku, dva kríže, krvavé kalichy, rakvy a upíri. Scatter symbolom je krvavé „W“.

Starlight Princess

Zoznám sa s princeznou v jej zámku v oblakoch v hre Starlight Princess, skvelom video automate s dvadsiatimi výhernými líniami, v ktorom môžu na obrazovke náhodne pristávať lesklé multiplikačné symboly až 500x. Kúzelná palička princeznej je kľúčom k spusteniu bezplatných zatočení, kde sa zbierajú všetky multiplikátory a použijú sa pri ďalšej výhre. Ak máš záľubu v magických hrách s fantasy tematikou, je stvorená presne pre teba. Samotná princezná sedí na valcoch plných drahokamov a nebeských symbolov. Čaká ťa atmosféra východnej Ázie, roztoč šesť kotúčov a zoraď tie správne symboly na piatich riadkoch, ktoré ti otvoria cestu ku kúzelným výhram.

20 Burning Hot

Všetci vieme, že štvorlístok prináša šťastie a sľubujeme ti, že v tomto skvelom slote ich nájdeš viacero. Štruktúra hry ťa neprekvapí, jej tvorcovia vsadili na osvedčenú klasiku, 5×3 herný slot má 20 pevných výherných línií. Hodnotu vkladu si však môžeš upraviť podľa svojho rozpočtu. Všetky výherné točenia začínajú kartou na valci úplne vľavo. Tmavé kotúče sú usporiadané na zelenom pozadí a symboly obsahujú grafiku, ktorá je prepracovaná a fascinujúca. V tejto hre ťa tiež čaká široká škála možností stávkovania, existujú rôzne možnosti výberu cien podľa dostupného rozpočtu.

Hraj novinky

Demon Master Street

Demon Master Street je prepracovaný trojvalcový online automat, ktorý si zahráš na tri zhodné symboly na 27 výherných líniách. Najnižšia možná stávka na jeden spin je určená na sumu 10 centov a najviac si môžeš na jedno zatočenie staviť 500 eur. Maximálna možná výhra je 250 000 eur a to už je poriadny balík peňazí, čo povieš?

V hre nájdeš špeciálne bonusové symboly, a to Wild symbol v podobe Jokera a tiež Scatter symbol, ktorý ti otvorí Bonusovú hru Voľné otáčky. Scatter symboly sú dokonca až tri, a to DE, M a ON. Zaujímavá je tiež funkcia Dvojitá výhra, ktorá sa spustí vtedy, ak sa celé hracie pole zaplní rovnakými symbolmi, pričom tam môžu byť aj Wild symboly. Vtedy sa celková výhra za danú otáčku zdvojnásobí.