Online kasíno je ako mesto New York. Nikdy nespí. A tak či je deň alebo noc, neustále ti ponúka parádne možnosti na zábavu, ale najmä na skvelé výhry. Už i beztak veľká rodina hier a slotov sa neustále rozrastá, tento raz o tieto exkluzívne hry. Ktorú vyskúšaš ako prvú?

FREE DIAMONDS

Dodávateľ hier Adell si pre hráčov opäť pripravil luxusný slot, kde hlavnú úlohu zohrávajú diamanty. A povedzme si pravdu, kto by ich nemal rád. Slávna hollywoodska herečka Marilyn Monroe spievala, že diamanty sú pre ženu najlepším priateľom. Pri hraní online slotu, ktorý nájdeš od tohto týždňa v ponuke eTIPOS.sk sa však zhodneme, že je jedno či valce roztočí žena alebo chlap. Každý chce vidieť na svojom hracom poli čo najviac diamantov!

Tie sú odstupňované podľa hodnoty. Na štyroch riadkov a piatich valcov sa ti zobrazuje sedem rôznych diamantov. Zaži skvelú bonusovú hru s rozťahujúcim sa Wild symbolom, vďaka ktorému sa sformuje viac výherných línií. Stačí, ak nazbieraš na valcoch symboly F, R, E a E. Medzitým si užívaj štedrosť vzácnych kameňov v hre, ktorá poskytuje až 26 výherných línií!

HOOK UP JOKER

Druhou novou hrou v ponuke online kasína eTIPOS.sk je mašinka nesúca názov Hook Up Joker. Ide o ovocný slot, tentokrát od výrobcu Tech4Bet. Hracia plocha pozostáva z 5 valcov, 4 riadkov a vyhrať je tu možné vytvorením výhernej kombinácie na niektorej zo 40 výherných línií! Ani v tomto automate nechýbajú špeciálne symboly. Prvým je Wild symbol, ktorý už tradične nahrádza všetky klasické symboly. Druhým špeciálom je Scatter symbol, ktorý ťa vie pri zhode na troch valcoch odmeniť bonusovou hrou s 5 free spinmi.

CHCEM HRAŤ

Okrem toho sa tu nachádza ešte jedna špeciálna funkcia. Ta sa spustí, keď sa ti podarí vytočiť na prvom valci všetky totožné symboly. Ak sa tak udeje a keď sa na zvyšných valcoch nachádza aspoň jeden Wild symbol, môže ti náhodný počet symbolov zameniť za tie, ktorými je pokrytý prvý valec. Inými slovami, pri troche šťastia ti vie táto bonusová hrá priniesť parádnu výhru!

Firedrake’s Fortune

Keď sa chceš stretnúť so silnými drakmi a statočnými hrdinami na šiestich valcoch, si na správnej adrese.  Je tu automat s fantasy tematikou, ktorý prichádza s veľkorysou pomocou bonusových funkcií. Zbieraj dračie vajíčka, aby si zaplnil meter, za každých pár zatočení divokí draci uniknú z merača, aby sa rozšírili po celých valcoch. Zostanú na svojom mieste počas kola bezplatných zatočení a znásobia všetky tvoje výhry, ktoré pomôžu vytvoriť.

Objav štyroch hrdinov vikingského štýlu spolu s červenými a modrými drakmi. Tieto postavičky vracajú vyššie výhry! Z bonusového metra dohliadajú na hru traja draci. Sú kľúčom k zvláštnym silám týchto mýtických zvierat.

Zaujal ťa hry od dodávateľa Kalamba? Výborne. Tak ich čím skôr „ochutnaj“ a zabávaj sa v tvojom obľúbenom online kasíne eTIPOS.sk.

Sadie Swift: Guns ‚n Glyphs

Prekrásna kovbojka loví staroegyptské artefakty na piatich valcoch a dvadsiatich radoch vo vzrušujúcej zmesi Tomb Raidera a Indiana Jonesa. Pripoj sa k jej dobrodružstvu a odhaľ multiplikátory výhier a rozširujúce sa symboly počas základných hier, potom si vyber z Divokého západu alebo egyptských bezplatných zatočení, z ktorých každé má svoje špeciálne odmeny. Aj v tejto hre na teba čaká vysoká volatilita, môže viesť až k obrovskej výhre 14 144-násobku tvojho vkladu.

Svoju cestu začneš v útulnej obývačke plnej nábytku z viktoriánskej éry, ktorá je slabo osvetlená slnkom presvitajúcim cez ťažké červené závesy, kde môžeš vidieť modely vzducholodí a lietadiel zavesené na strope. Na mriežke 5×3 hľadaj klobúk a nôž, zbraň a knihu, truhlica s pokladom a lebku, tieto patria medzi spárované predmety. Samotná Sadie je divokým symbolom. Tento nezvyčajný mix hracieho automatu s tematikou Divokého západu a starovekého Egypta funguje lepšie, ako si myslíš. Nuž ale, možno je najlepšie zabudnúť na stret štýlov a vydať sa na jazdu.

CHCEM HRAŤ

Roboland

Pomôž dobrým robotom a poraz zlého vedca, ktorý plánuje ovládnuť svet v hlbinách svojho zlovestného laboratória… Na dosiahnutie tohto cieľa už roky vytvára obrovskú robotickú armádu. Podarí sa ti zastaviť jeho odporné sprisahanie a vyhrať úžasné ceny? Našťastie môžeš získať pomoc od iných robotov s vlastnou dušou a mysľou, ktorí boli vylúčení z armády, pretože boli „príliš milí na ovládnutie sveta“.

Kým čakajú na recykláciu, plánujú utiecť a zničiť laboratórium, aby už žiadny iný robot netrpel. Možno s nimi spojíš sily a uspeješ! Čaká ťa vzrušujúci, krásne navrhnutý automat, ktorý je celý o robotoch a o tom, ako môžu pomôcť. Má štandardné usporiadanie a 15 výherných línií, na ktorých môžeš umiestniť symboly malých robotov a získať výhry. Vrhni sa na robotickú zábavu a roztoč tieto valce ešte dnes, aby si zistil, či môžeš vyhrať veľké sumy.

Royal Fruits

Absolútna retro klasika s ovocnými symbolmi. Nečakaj žiadny veľký príbeh alebo animácie, ide o naozaj jednoduchý automat, ktorý však skvele dopĺňajú dva bonusové symboly, ktoré Ťa o to ľahšie dostanú bližšie k maximálne možnej výhre. Royal Fruits je 5-valcový online automat s 11-timi fixnými výhernými líniami, na ktorých sa budeš snažiť objaviť výhernú kombináciu 2, 3, 4, alebo 5 zhodných symbolov zľava doprava od prvého valca. Môžeš samozrejme využiť aj funkciu Autoštart pre automatické točenie valcov či funkciu Riziko pre zdvojnásobenie tvojej aktuálnej výhry.

Tak čo, zaujali ťa novinky v ponuke na eTIPOS.sk? Ak áno, neváahj a roztoč ich ešte dnes. Nezabúdaj, že hráš nielen o skvelé jedno rázové výhry, ale aj namakané jackpoty v hodnote desiatok tisíc eur.