Hokejové MS majú za sebou prvé zápasy, v ktorých sme zaznamenali už nejeden nečakaný výsledok. Dvakrát boli v hre i Slováci. Jeden duel zvládli, s Nemcami však padli. Dnes ich čaká Kanada. Ako to dopadne? Tipni si s TIPOSom!

Tipovanie jednotlivých zápasov a k tomu atraktívne bonusy. To čaká na hráčov v herni eTIPOS.sk.

Každý hrací deň žrebujeme až 1 000 €! Päťdesiat výhercov získa bonus 20 €. Hráčov zaraďujeme do žrebovania automaticky, stačí si podať minimálne tiket za päť eur, so stávkou k hokejovým MS. Podmienkou je mať po vyhodnotení kurz 2,00 a viac.

To však nie je všetko. Za akúkoľvek stávku na zápas slovenskej hokejovej reprezentácie, ktorá nebude výherná, dostane hráč v rámci cash backu 10% peňazí späť. Maximálne v hodnote 50 €. Podmienkou je vklad od 10 € a kurz 1,50 a viac.

No a nezabúdame ani na našich nových hráčov, ktorých si veľmi ceníme. Prvá stávka do 50 € je vždy bez rizika, o nič tak neprídeš. Stačí si tipnúť na ľubovoľný zápas, nielen z ponuky MS a komu tip nevyjde, vrátime mu celú výšku vkladu (pri vklade 20 € ti vrátime 20 €, pri vklade 100 € ti vrátime maximálne 50 €).

Ale to ešte stále nie je všetko. Čaká na teba aj uvítací bonus v neuveriteľnej výške až 1 050 €. Ako ho získať? Stačí len aktívne hrať, užívať si stávkovanie počas MS či iných podujatí a bonus môže byť práve tvoj.

PONDELOK NA MS
Česko – Rakúsko – 1

Prvá tretina – 1

Počet gólov Rakúsko – menej ako 1,5

Počet gólov celkovo – menej ako 5,5

Favorit je jasný. Česi budú mať v nohách zápas so Švédskom, v ktorom podľahli 3:5. Na prípravu nemali ani 24 hodín, tak či onak by mali získať poľahky tri body. Korčuliarsky sú na tom dobre. Veľa gólov nepadne, zápas môže priniesť tesný výsledok. Čo tak 3:1?

Slovensko – Kanada – 2

Prvá tretina – 2

Slováci vstúpili do turnaja výhrou s Francúzskom, potom však prehrali s Nemcami. To Kanada je stopercentná. Nemecko ani Taliansko ju veľmi nepreverili. Ako fanúšikovia veríme, že tím trénera Craiga Ramsayho tak spraví, ale ak budeme realisti, Kanada je výrazne lepšia. Rýchlosť, dravosť, kombinácia, to všetko zdobí javorový list. Kvalita zámorského tímu sa ukáže už v prvej tretine.

Fínsko – USA  – 1

Počet gólov – menej ako 5,5

Domáci tím privíta zámorské mužstvo USA, ktoré zatiaľ ukázalo v Tampere dve tváre. Na úvod najskôr jasne prevalcovalo Lotyšsko, aby potom zakoplo s Rakúskom a body ratovalo v predĺžení.
Fíni majú na konte 6 bodov, keď takisto zdolali Lotyšov, hoci po veľkej dráme a na úvod turnaja Nórsko.
Mužstvo trénera Jukku Jalonena je vyspelé, verí si. Američania sú síce mladí a draví, ale taktika a aj hráčska kvalita velí pre Suomi.

Francúzsko – Nemecko – 2

Ak by sa hral futbal, išlo by o skvelý zápas. V hokeji to nie je taký pútavý duel, ale tak či onak, minimálne z pohľadu Slovákov a vývoja v skupine, nás výsledok tohto duelu bude zaujímať.
Nemci ukázali už proti Slovákom, že keď sa držia svojej hry, sú agresívni na puku, rýchli a dôrazní, vedia poraziť kohokoľvek. V ich strede sa vyníma trio z NHL. Brankár Grubauer, obranca Seider a útočník Stutzle. Dvaja posledne menovaní by mali bodovať aj teraz.

tipuj MS