Polovica novembra prináša na futbalovej scéne záverečné zápasy v skupinách o budúcoročné EURO. V hre je aj slovenský tím, ktorý je krok od postupu na šampionát do Nemecka. Postup môžeme spečatiť už vo štvrtok, kde v zápase s Islandom stačí zverencom trénera Francesca Calzonu aj bod. Stane sa tak? Tipni si na TIPOSBET.

Nezabudni, že na zápasy v TIPOSBETE si môžeš podať s najlepšími kurzami, ktoré nájdeš len u nás. Ak si na náš web klikol prvýkrát, zaregistruj sa ešte dnes a ak bude tvoja 1. stávka nevýherná, vrátime ti celý vklad v podobe bonusu až do 50 € (pri vklade 20 € ti vrátime 20 €, pri vklade 100 € ti vrátime maximálne 50 €).

Stávka musí byť podaná pred zápasom SÓLO, pričom si môžeš vybrať aj odvodenú stávku (počet gólov, 1. polčas, handicap a pod.).

Navyše, na nových hráčov čaká registračný bonus 15 €. Kto sa totiž registruje a založí si hráčske konto aspoň za 10 € hrá následne za 25 €.

A to stále nie je všetko. Kto si podá aspoň na 4 zápasy, pričom každý má kurz 1,50 a vyšší, dostane od nás automaticky navýšenie výhry o 20%!

tipuj kvalifikáciu

KVALIFIKÁCIA O POSTUP NA EURO 2024

SLOVENSKO – Island

Tipy: Zápas 1 – 1.polčas X – viac gólov ako 2,5

Naši reprezentanti sú krôčik – presnejšie povedané jeden bod – od tretej účasti na majstrovstvách Európy v rade. Remíza proti Islandu v Bratislave im zaručí, že ho tretie Luxembursko nemôže predstihnúť vďaka výhode Slovákov zo vzájomných zápasov, a dobrá domáca bilancia v tomto kvalifikačnom cykle na EURO 2024 naznačuje, že by sa mali v Bratislave usilovať o všetky tri body. Bez ohľadu na to, ako sa im bude dariť smerom dopredu, obrancovia talianskeho trénera budú hosťom pravdepodobne sťažovať život. Slovensko inkasovalo iba jeden gól pri domácej porážke s rozbehnutým vedúcim Portugalskom, ktoré v tomto ročníku dáva v priemere štyri góly na zápas, a zároveň si pripísalo čisté konto doma s ďalšími súpermi zo skupiny J Luxemburskom (0:0), Lichtenštajnskom (3:0) a Bosnou a Hercegovinou (2:0).

TIPUJ SLOVÁKOV A VYHRAJ AŽ O 20% VIAC

Island prehral v júni v prvom vzájomnom zápase 1:2 a stojí pred takmer neprekonateľnou úlohou nielen poraziť Slovensko tak, aby sa do konca novembrového medzinárodného okna dostal pred neho podľa predpísaných kritérií (body, rozdiel gólov a potom strelené góly – to všetko vo vzájomných zápasoch), ale tiež vyhrať budúci týždeň v Portugalsku a zároveň dúfať, že Slováci v poslednom zápase prehrajú s Bosniakmi. Na základe výsledkov v Lige národov UEFA však majú šancu postúpiť do play-off, ktoré sa uskutočnia v marci 2024. Okrem jednej z posledných ôsmich porážok Islandu na súperovom ihrisku prišli všetky rozdielom dvoch a viac gólov.

Luxembursko – Bosna a Hercegovina

Tipy: Zápas X – 1.gól Bosna a Hercegovina – výsledok 1:1

Ešte by mohol doviesť Luxembursko na ich historicky prvý veľký turnaj, ale Luc Holtz sa pripravuje na možno posledné dva zápasy svojho trinásťročného pôsobenia. Manažérovi vyprší zmluva na konci roka 2023 a prezradil, že jej predĺženie visí na vlásku, pričom o jeho budúcnosti sa rozhodne po záverečných zápasoch kvalifikácie na majstrovstvách Európy proti Bosne a Hercegovine a Lichtenštajnsku. Holtz prevzal opraty prvýkrát v roku 2010, ale nedávna séria troch zápasov bez víťazstva (0-1-2) prinútila niektorých priaznivcov k tomu, aby sa dožadovali zmeny na trénerskom poste. Tieto nesúhlasné hlasy by však iste utíchli, ak by sa „Červené levy“ vydali jednou z dvoch možných ciest do Nemecka 2024.

Najnepravdepodobnejšie z nich je obsadenie druhého miesta v skupine, kedy musia vyhrať oba zápasy a zároveň dúfať, že Slovensko, s ktorým minulý mesiac prehrali 0:1, dvakrát prehrá, zatiaľ čo druhá cesta vedie cez play-off Ligy národov UEFA. Prvou úlohou Luxemburska bude poraziť Bosnu, ktorá má vďaka svojim výkonom v Lige národov UEFA už isté miesto v play-off. To znamená, že nádeje Bosny na prvú účasť na Eure sú stále živé, a to aj napriek mizernej forme, keď prehrala päť z ôsmich zápasov,  vrátane septembrovej domácej porážky 0:2 s Luxemburskom.

Lichtenštajnsko – Portugalsko 

Tipy: Zápas 2 – 1.gól Portugalsko – 1.polčas Portugalsko – handicap (-2,5) 2

Sny o historicky prvej účasti na majstrovstvách Európy sú pre Lichtenštajnsko, tradične, utópia. A tak môže tím z malého kniežatstva snívať aspoň o „malej“ či tesnej prehre s Portugalskom. Hoci, tento sen sa asi len ťažko naplní.

Je totiž ťažké si predstaviť, že by sa tento malý štát vzoprel astronomickým kurzom na svoj triumf, ale vždy existuje iskrička nádeje vzhľadom na to, že počas kvalifikácií vždy získal aspoň bod. Ak sa chcú vyhnúť tomu, aby sa zapísali do histórie zo zlých dôvodov, realista by povedal, že zverenci Konrada Fünfstücka budú musieť počkať až do nedele, kedy budú hostiť Luxembursko, aby zastavili svoju sériu porážok, pretože modročervení v roku 2023 inkasovali viac ako tri góly na zápas, vrátane štyroch v prvom zápase proti štvrtkovému súperovi (0:4).

TIPUJ KVALIFIKÁCIU A VYHRAJ AŽ O 20% VIAC

Tento výsledok predĺžil lichtenštajnskú bilanciu bez víťazstva proti Portugalsku na osem zápasov, v ktorých inkasovali neskutočných 39 gólov pri priemere 4,88 na stretnutie! V úplnom kontraste s hostiteľmi vstupuje Portugalsko do tohto stretnutia s maximálnym počtom bodov po ôsmich zápasoch, kedy strelilo neuveriteľných 32 gólov – čo je najvyšší počet v tejto kvalifikácii – a iba dva góly inkasovalo. Táto sekvencia ich doviedla až na turnaj v Nemecku v budúcom roku s dvoma duelmi k dobru, čo by však nemalo vyvolávať žiadne pochybnosti o nedostatku motivácie, pretože tento portugalský tím, ktorý trénuje Roberto Martínez, stojí na pokraji histórie, pričom od historicky prvého stopercentne víťazného cyklu ho delí iba Lichtenštajnsko a Island.

Bosna a Hercegovina – SLOVENSKO

Tipy: Zápas x2

Zápas v Bosne môže byť pre Slovákov už iba povinnou jazdou. Všetko ukáže štvrtkový zápas na Tehelnom poli s Islandom.
Pevne však všetci veríme, že či už to bude vo štvrtok večer alebo maximálne v nedeľu večer Slováci získajú v poslednom dvojzápase
kvalifikácie potrebný 1 bod a budeme sa tešiť z postupu na EURO 2024.

tipuj kvalifikáciu