Po minulé roky slovenskí fanúšikovia po troch, štyroch zápasoch na majstrovstvách sveta v hokeji vyťahovali kalkulačky, aby zistili, aké máme ešte šance na postup zo skupiny. V Rige je teraz situácia diametrálne odlišná. Po troch zápasoch máme na konte plný počet bodov, štvrťfinále sa javí veľmi reálne. Veľa napovie zápas so Švajčiarskom. Ako dopadne? Tipnite si v herni eTIPOS.sk!

Zverenci trénera Craiga Ramsayho zdolali na úvod turnaja Bielorusko, následne sa vytrápili s Veľkou Britániou, aby zatiaľ v poslednom dueli uspeli s ruským gigantom z Ruska.

Teraz ich čaká húževnaté Švajčiarsko, ktoré malo výborný vstup do turnaja, keď si pripísalo plný počet bodov zo zápasov s Českom a Dánskom, ale následne dostalo výprask od Švédska.

Ak by Slováci zápas vyhrali, postup do štvrťfinále by mali už mať takmer istý. Rozhodne sa však nemožno poblázniť, hráči musia byť neustále koncentrovaní a pripravení na každú situáciu.

Dá sa očakávať, že zápas bude defenzívnou bitkou, v ktorej veľa gólov nepadne. V slovenskej bránke bude stáť Július Hudáček, ktorý proti Rusom potvrdil svoju vysokú kvalitu. Aj proti Švajčiarom by mal patriť k našim oporám.

Čo sú zaujímavé tipy z ponuky herne eTIPOS.sk?

ŠVAJČIARSKO – SLOVENSKO X2

Na výhru Švajčiarov je kurz 1,9, na tip X2 rovnaký. Nielen kvôli skutočnosti, že ide o našu reprezentáciu, sa prikláňame k nemu.

Slováci sú na koni. Majú zdravé sebavedomie, ich hrá má zmysel, nerobia veľa chýb. Strata koncentrácie by nemala prísť. Mužstvo sa môže spoľahnúť na elitnú formáciu Lantoši – Hrivík – Cehlárik, gól však vedia dať aj ďalší hráči. Aspoň remízu by sme mali uhrať.

POČET GÓLOV V ZÁPASE – MENEJ AKO 4,5 (kurz 2,05)

Za posledných 10 rokov sme sa stretli na úrovni MS so Švajčiarmi dvakrát. V roku 2012 sme vyhrali 1:0, v roku 2018 prehrali 0:2.

Tieto výsledky nie sú možno až tak smerodajné, ale dá sa očakávať, že oba tímy budú vychádzať zo zabezpečenej obrany, dobre korčuľovať, napádať. Veľa gólov v zápase by bolo skutočným prekvapením.

ZÁPASOVÁ PONUKA