Lotérioví hráči, pozor. Do svojich kalendárov si dobre zapíšte dnešný dátum, 23.  februára. Práve vtedy totiž štartuje Lotériová výzva, vďaka ktorej môžete za vernosť a pravidelnosť spojenou s lotériovými hrami získať podiel z balíka 10 000 €!

Ako ho získať?

Lotériová výzva je odmeňovacia akcia, v ktorej je základom pravidelnosť uzatvárania tiketov. Štartuje dnes, 23. 2. a potrvá do 20. 3. 2022.

Kto si počas tohto obdobia v každom stávkovom období uzatvorí lotériový tiket v Eurojackpote, Euromiliónoch, v lotériách LOTO alebo LOTO 5 z 35 prostredníctvom eTIPOS.sk, má šancu získať podiel z balíka 10 000 €.

Hrať Lotériovú výzvu má hneď niekoľko benefitov.

Základným je, že kto vydrží, odmena ho istotne neminie. No rozhodne netreba zabúdať ani na skutočnosť, že si tak hráči výrazne zvyšujú svoju šancu na výhru!

VIAC INFO

Napokon. Pozrime sa, o aké sumy sa hrá prvý týždeň v rámci Lotériovej výzvy.

V lotérii LOTO je jackpot na úrovni 2 619 263 €. Jej menší brat, hra LOTO 5 z 35, prináša výhru prakticky v takmer každom žrebovaní. Naposledy to bolo v nedeľu viac ako 21-tisíc eur. Na akú sumu sa dostaneme v stredu?

Do Lotériovej výzvy patrí aj hra Euromilióny. A jackpot? Parádnych
1 814 532 €.

No a v neposlednom rade netreba zabúdať na hru Eurojackpot, kde sa tento piatok hrá o famóznych 44 000 000 €!

Tak čo, ste pripravení? Lotériová výzva sa začína už dnes, teda 23. februára.

Do akcie sú zahrnuté bežné stávky, systémové alebo predplatené stávky (pri predplatenej stávke sa započíta iba prvá z predplatených stávok pre dané stávkové obdobie určitej lotérie, pre ďalšie stávkové obdobie je potrebné staviť opäť).

A ako by to malo v praxi vyzerať?

Začnime stredou, 23.2. Podáte si LOTO alebo LOTO 5 z 35, na piatok si podajte Eurojackpot a na sobotu (26.2.) zas skúste šťastie v hre Euromilióny atď.

Veľa šťastia.

hrať lotérie