Skvelá nádielka bonusov a promo akcií v herni eTIPOS.sk nebola nikdy štedrejšia. Na svoje si počas najbližších dní prídu aj tipéri, na ktorých čaká Vianočný pohár o 10 000 €.

Tak, ako Adventný kalendár prináša každý deň sladkú odmenu, prinesie Vianočný pohár tipérom odmenu na jeho konci za vytrvalosť.

Každý, kto si od 10. do 21. decembra natipuje denne aspoň 1 tiket s minimálnym vkladom 10 € a kurzom aspoň 1,80, sa automaticky dostáva do hry o parádny balík peňazí.

Výhernosť tiketu a ani jeho vyhodnotenie pritom nie je podmienkou. Hráči môžu tipovať zápasy SÓLO aj kumulatívne, stávky môžu byť predzápasové i LIVE.

Po uplynutí posledného hracieho dňa Vianočného pohára – 21.12. 2021 – si hráči, ktorí počas daného obdobia splnili podmienky, teda natipovali si denne aspoň jeden tiket za 10 € s kurzom 1,80, rozdelia celkový balík 10 000 €!

Počas najbližších dní sa pritom môžu tipéri tešiť na viacero zaujímavých športových podujatí.

Aj v decembri pokračuje Premier League, ktorú si môžu noví hráči v herni eTIPOS.sk natipovať s 1. stávkou bez rizika až do 50 €. Pokračuje aj francúzska, talianska, nemecká či španielska liga. Na programe sú aj zápasy domácej, slovenskej futbalovej ligy.

Hokejoví fanúšikovia sa môžu tešiť na zápasy európskych líg, prakticky nonstop sa hrajú zápasy NHL, ale v decembri na nás čakajú aj reprezentačné zápasy. Slovensko sa napríklad predstaví na Švajčiarskom pohári.

Všetky tieto stretnutia sa započítavajú do Vianočného pohára o 10 000 €.

Tipéri, tak neváhajte a poznačte si dátumy 10. – 21. december, v ktorých je na programe spomínaný pohár.

VIAC INFO