Čím to je, že pani Šťastena sa znova usmiala aj na hráčov zo Slovenska? Bude to azda aj tým, že práve Slováci majú hravého ducha a často pokúšajú šťastie. Menšie či väčšie výhry sa následne dostavia sami.

Potvrdilo sa to aj pri medzinárodnej lotérii Eurojackpot, v ktorej slovenský hráč uhádol päť čísiel. Pri jeho skvelom počine mu sekundoval tipujúci z Dánska, ktorému sa podaril rovnaký husársky kúsok. Odmenou im obom bolo krásnych 233 184 €. Slovenský hráč si ešte prilepšil vďaka systémovej stávke 6 z 50 + 2 z 12, vďaka ktorej si prilepšil o ďalších 618 €.

Ak by ktorýkoľvek z nich uhádol aj dve vyžrebované čísla z druhého, powerballového osudia, vyhrali by jackpot v Eurojackpote vo výške 42 000 000 €.

To sa bohužiaľ nepodarilo nikomu, a tak sa tento piatok bude hrať o ťažko uveriteľných 51 miliónov eur!

Mimochodom, aby ste sa dostali do hry o podobný balík peňazí, nemusíte navštíviť ani niektorú z našich pobočiek. Svoje šťastné čísla si môžete podať online z pohodlia obývačky, alebo z ktoréhokoľvek miesta cez www.etipos.sk alebo SMS. Presne tak to bolo aj v prípade šťastného výhercu.

No a keď sme pri výhrach. Šťastie sa usmialo aj na hráča v hre EUROMILIÓNY JOKER, kde sa ďalší hráč dočkal výhry po ani nie mesiaci.

Celková stávka  5 eur sa mu náramne vyplatila, svoj vklad totižto znásobil 4000-krát a na účte mu môže pristáť parádnych 20 000 eur.

Srdečne blahoželáme.

Hraj Eurojackpot