Prinášame ti opäť tri chytľavé hry, ktoré exkluzívne nájdeš v online kasíno eTIPOS.sk. To ponúka hráčom jednu z najširších ponúk hier na slovenskom trhu. Objav ešte dnes zaujímavé hry z portfólia našich partnerov a splň si svoj hráčsky sen.

The Hive

Vitaj v sladkom svete The Hive, jedinečného video automatu so šesťhrannou mriežkou od spoločnosti Betsoft. Začni svoje leto zábavným obsadením včelích postáv, z ktorých každá má svoj jedinečný štýl hry, ktorý vytvorí zábavné a nezabudnuteľné herné stretnutia. Objav s nami všetky funkcie a vychutnaj si úžasný režim bezplatných zatočení, zatiaľ čo letíš k bohatstvu. V The Hive je toho veľa, čo môžeš objaviť, vrátane vzrušujúcich divokých včiel, ktoré sa budú šíriť z plástu do plástu počas bezplatných zatočení.

Aj počas základnej hry je toho veľa, z čoho sa môžete tešiť, pretože okolo ktoréhokoľvek z 18 miest v mriežke hry sa môžu objaviť náhodné včely. Počas každého točenia sa včely pohybujú v smere hodinových ručičiek okolo mriežky a potenciálne aktivujú špeciálne včely pre super zábavu. Naplň HONEY METER, aby si spustil lepkavé sladké točenia zadarmo.

Mountain Legends 2

Online slot Mountain Legends 2 je pomerne strohý na základné symboly, v hre ich nájdeš len sedem. Stretnúť sa môžeš napríklad s medveďom, vlkom, líškou, panterom, kozou a dvoma kartovými symbolmi. Každý z nich má iný zvukový sprievod pri výhre. Čo je ale na hre najzaujímavejšie a hráča baví najviac, sú bonusové symboly. S nimi môžu hráči násobiť svoje výhry alebo získavať free spiny. A preto sa oplatí zahrať si túto chytľavú hru!

Bonusový Scatter symbol HORSKÝ VÝHĽAD má v hre veľmi podstatnú úlohu a síce dáva možnosť hráčom na získanie voľných zatočení. Wild symbol TÁBORÁK aj v tejto hre funguje klasickým spôsobom ako môžeš poznať z hrania ostatných online automatov. Jeho zobrazenie vo výhernej línii totiž znamená, že dokáže nahradiť chýbajúci symbol a priniesť ti tak zaujímavú výhru.

Fruiti XXL

Čaká ťa jedinečný zážitok plný ovocia, z melóna ti šťastie povyberá aj najviac cenené sladké čerešne. Táto chytľavá a šťavnatá hra až so sto výhernými líniami na piatich valcoch je jedným z našich najšťavnatejších jabĺk v košíku.

Už predošlé série Fruiti si veľmi rýchlo dokázali získať našich hráčov na svoju stranu. Ak neskúsiš, nedozvieš sa, čo všetko môžeš získať.

Chcem hrať