Online svet sa stal súčasťou nášho bytia. Kto by si bol na začiatku milénia pomyslel, akú silu budú mať sociálne siete, webové stránky, portály. Žijeme rýchlu, informačnú dobu. Online svet prenikol aj do hráčskej sféry. A tak je dnes bežné, že na internete nájdete stovky herní a online kasín.

Ako si však vybrať to správne? Ako sa vyvarovať chybám, nenaletieť podvodníkom a neprísť o svoje peniaze? Otázka, ktorá určite sprvoti trápi azda každého.

My v TIPOS-e máme pre každého hráča dobrú správu. Ako národná spoločnosť sme garanciou férového prístupu. Našim hráčom nehrozí žiadne nebezpečenstvo alebo skutočnosť, že by im nebola vyplatená výhra. Naopak, každý jeden jackpot, bonus, menšia či väčšia výhra sú našou radosťou. Kto neverí, nech sa presvedčí sám. Stačí kliknúť na eTIPOS.sk a ponoriť sa do online sveta nekonečnej zábavy a výhier vo svete TIPOSU.

Čo však, ak chce niekto pokúšať šťastie aj inde? Toto sú 4 typy, ako si dať pozor a vyvarovať sa chybám pri hraní online hier.

POZOR NA VÝBER KASÍNA

Online herní je v dnešnej dobe ako pomyselných húb po daždi. Ešte predtým, ako si urobíte registráciu, porozhliadnite sa. Nemusíte sa registrovať hneď v prvom, ktorého reklama na vás na internete vyskočí. Doprajte si čas a kvalitne sa rozhodnite podľa dôležitých parametrov.

Existuje množstvo renomovaných značiek kasín, ktoré ponúkajú hráčom pestrý výber hazardných hier a zaujímavé bonusy. Vyberte si také kasíno, kde sú vám jasné pravidlá a poznáte hry, ktoré ponúka.

POZOR NA PODIVNÉ HRY

Online kasína prinášajú oproti kamenným herniam obrovskú rozmanitosť. Ale rozmanitosť na druhej strane komplikuje výber tých správnych hier. Pre niektorých hráčov, ktorí radi skúšajú nové veci a experimentujú, to môže byť problematické.

Predtým, ako otestujete hru, o ktorej ste nikdy nepočuli, si ju vyskúšajte na nečisto. Väčšina kvalitných kasín, ponúka možnosť hrať pre zábavu. Nájdete ju aj v možnostiach kasína eTIPOS.sk. Keď pochopíte pravidlá, nič vám už nebráni hrať o peniaze.

POZOR NA NEVÝHODNÉ HRY

V online kasínach rovnako ako v kamenných kasínach existujú rozličné hry s rozličnou výhodou domu. Vo všeobecnosti platí, že šanca hráča na úspech v blackjacku je vyššia ako na výhru jackpotu na výherných automatoch. Toto platí v kamenných aj online kasínach rovnako.

O to väčší pozor pri výbere hier a stávok, ktoré uzatvárate na svoje hry/spiny. Nerobte zbytočne vysoko rizikové stávky a vyberajte si najvýhodnejšie hry z pohľadu hráča.

POZOR NA BANKROLL

Faktom je, že online kasína prinášajú niekoľko výhod oproti kamenným, ale aj nevýhody. Jednou z nich je ľahká dostupnosť finančných prostriedkov na hru a tým pádom aj možnosť ich rýchlejšej straty.

Stačí pár klikov a ste v hre. Nedarilo sa? Máte chuť ďalej hrať? Samozrejme, možnosť získať všetko späť a k tomu ešte niečo navyše je predsa lákavá. Ale ešte predtým, ako jedným, dvoma klikmi dobijete svoje konto porozmýšľajte, či na ten deň nestačilo. Radšej sa trochu upokojiť a hrať na ďalší deň s čistou hlavou, ako v priebehu pár minút prehrať veľkú sumu. Poznať svoje finančné možnosť a prísne dodržiavať bankroll by mal byť základ každého dobrého hráča.

Do kasína