Chcete žiť aj vy v nekonečnom prepychu a cítiť sa ako kráľ? Stačí mať len kus šťastia a všetko je možné. Tento piatok sa hrá v najväčšej európskej lotérii o neuveriteľných 72 000 000 €.

Hádam nie je medzi nami človeka, ktorý by si neželal rozprávkovú výhru. Pritom jeden tip v hre Eurojackpot stojí len 2 €.

Chceli by ste sa pridať k Henrymu a vychutnávať si život plnými dúškami? Vďaka výhre v Eurojackpote nie je nič jednoduchšie.

Decembrové počasie nahráva zimným radovánkam. Množstvo snehu je nielen vo vysokohorských miestach, ale aj v Bratislave. Tu by sa Henry asi len ťažko mohol preháňať po zjazdovkách, a tak ho pošlime radšej do sveta.

Aké sú najexkluzívnejšie zjazdovky sveta? Pozrite sa na ne spoločne s nami.

1. Aspen, Colorado

Keď sa povie luxusná zimná dovolenka, mnoho ľudí má  víťaza jasného hneď. Áno, aj my by sme sa s Henrym vybrali na prvom mieste pozrieť a vychutnať si zimnú rozprávku do Aspenu.
Mega luxusné hotely, Michelinské reštaurácie a obchody, kde môžete rozmaznávať darčekmi seba či svoju polovičku. No a k tomu, samozrejme, skvelé svahy. Aspen je zimný raj na zemi, kde svieti horské slnko 300 dní v roku.

 2.Verbien, Švajčiarsko

Krajina Heltvétskeho kríža ponúka jedno luxusné zimné stredisko vedľa druhého. Verbier je rezort uprostred tretieho najväčšieho kantónu v krajine Valais. Je obklopené mohutnými horami, na ktorých nájdeme 410 kilometrov dokonale pripravených zjazdoviek. Jednoducho, raj pre lyžiarov a snoubordistov v úžasnom prostredí.

3.Zermatt, Švajčiarsko

V krajine nožíkov, hodiniek a Rogera Federera ešte zostávame. S úžasným pohľadom na vrch Matterhorn sa presúvame do jedinečného Zermattu.
Zimná romantika tu hrá prím na každom kroku. Jazda na koči vedená konským záprahom? Luxusné hotely s preskleným wellnessom a pohľadom na zasnežené štyri tisícky? Zermatt je ideálnym miestom, kde si spoločne s Henrym vychutná luxus každý správny supermilionár.

Ako hrať Eurojackpot cez internet

4.Whistler, Kanada

Znova sa presúvame do severnej Ameriky, konkrétne do kanadského Whistleru. Je to mimochodom miesto, kde Anastazia Kuzminová vystrieľala v roku 2010 v rámci olympiády vo Vancouveri pre Slovensko zlatú medailu.
Whistler je podobne ako Aspon zámorský raj na zemi. Rozmanitá architektúra miestnych hotelov a domov, úžasné zjazdovky. Kto chce spoznať pravú kanadskú zimu a cítiť sa pritom ako kráľ, rozhodne by mal vycestovať do Whistleru.

5.Courchevel, Francúzsko

Čo by to bol za rebríček najlepších a najluxusnejších miest na lyžovanie, ak by sme opomenuli francúzske strediská. Jedným z najkrajších je Courchevel.
Dedinky a mestá v tejto oblasti vznikali pred stovkami rokov, ktoré si obľúbili členovia kráľovských rodín z celej Európy. Novou dominantou strediska je okrem vždy dokonale pripravených zjazdoviek vodné centrum o rozlohe 15 000 m2. Sauna a pohľad na zasnežené francúzske Alpy. Čo môže byť lepšie?!

6.Piz Gloria, Švajčiarsko

Na záver sme si nechali opäť švajčiarsku lahôdku. Kto má rád filmy o Jamesovi Bondovi dobre vie, kde sa nachádza Piz Gloria. Je to miesto, kde sa neohrozený agent britskej tajnej služby snažil prekaziť diabolsky plán zloducha Blofelda o ovládnutie sveta.
Piz Gloria je otočná reštaurácia, ktorá sa nachádza vo výške takmer 3 000 metrov. Dokonalé miesto, kde by sa dali užiť zimné radovánky.

hrať eurojackpot