Mobilné telefóny sú súčasťou a nevyhnutnosťou našich bežných dní. Máme v nich uložené takmer všetko. Aj preto spoločnosť TIPOS prichádza na trh s aplikáciou, vďaka ktorej máte veľké výhry na dosah ruky.

Čo všetko nájdete v TIPOS aplikácii?

Lotérie, eŽreby, TIPOSBET či online kasíno. To všetko nájdete v novej aplikácii. Stačí si vybrať svoju obľúbenú sekciu a následne sa zabávať a pri troche šťastia dosiahnuť na krásnu výhru.

Nová aplikácia ponúka možnosť vyhodnotiť si všetky podané tikety z kamennej predajne. Stačí len mať svoj tiket pri sebe, naskenovať ho a následne vám systém vyhodnotí výhernosť tiketu.

Samozrejmosťou je príprava tiketu s vlastnými číslami alebo náhodnými tipmi v niektorej z lotériových hier, ako a tipovanie športových stávok v aplikácii, rovnako tak nekonečná zábava v online kasíne.

Po stiahnutí TIPOS aplikácie, či už cez Google Play, teda na zariadení s operačným systémom Android, z App Store pre iPhony, resp. z Huawei AppGallery sa stačí prihlásiť do svojho konta a následne si jednoducho a prehľadne užívať svet veľkých možností a výhier, ktoré ponúka svet TIPOSu.

Jednoducho celý svet nekonečnej zábavy na jednom mieste. To je nová TIPOS aplikácia