Prinášame Ti ďalšie možnosti z nášho portfólia exkluzívnych hier, ktoré ťa nielen zabavia. Pri troche šťastia na teba totiž čakajú okamžité výhry alebo naše nabité jackpoty a bonusy. S ktorou z piatich noviniek sa pustíš do hrania ako prvou?

Pick the Pig

Pick the Pig je jedinečný automat, ktorý kombinuje klasické ovocné symboly s kresleným prasiatkom. Namiesto použitia obyčajných obrázkov čerešní, sliviek či vodných melónov tvorcovia naplnili tri valce krásne navrhnutými symbolmi, z ktorých každý vyzerá veľmi farebne a realisticky. Na pozadí je sýto zelený obrázok zvýraznený víriacimi sa steblami trávy a kvetov.
Špeciálne divoké symboly a ikona rozptylu prasiatka ti môžu pomôcť získať extra výhry, keď sa objavia.

CHCEM HRAŤ

Cherry Crown

Máš náladu na jednoduchú vintage zábavu? Ak máš niekedy chuť hrať nekomplikovanú hru, potom tento ovocný automat je pre teba tou správnou voľbou – je jednoduchý a klasický, ale to ti určite nebude brániť v zábave. Prekvapivo má istý kráľovský nádych, keďže v pozadí si môžeš všimnúť veže stredovekého hradu. Symboly sú však z väčšej časti celkom jasné, pričom bežné ovocie dominuje výplatnej tabuľke spolu so šťastným číslom 7. Tento slot má štandardnú mriežku 5×3 s 20 pevnými výhernými líniami. Na získanie výhry budeš potrebovať aspoň tri zodpovedajúce symboly na susedných valcoch, ale výherné kombinácie môžu začať iba na valci úplne vľavo.

Ancient Dynasty

Ponor sa spolu s nami do klasického 5-valcového automatu. Vďaka fantastickým točeniam zadarmo je dokonalým príkladom zábavy na retro automate. Ale tu to samozrejme nekončí. V hre nájdeš tiež progresívny jackpot, ktorý je možné spustiť náhodne po každom víťaznom roztočení.  Čakajú ťa vzrušujúce klasické čínske symboly.

Nižšie platiace symboly v tomto slote sú A, K, Q, J a 10. Medzi symboly s vyšším platom patrí zlatá socha, súprava lampášov, vzorovaný hrniec, ryba jin a jang a drak. Wild symbolom je tradičný kostým leva, ktorý sa používa v tanci leva na čínsky Nový rok, a roztočením zadarmo je podľa očakávania tiger.

Coffe Magic

Dávaš si do kávy mlieko alebo cukor? Alebo oboje? Pri hraní nášho slotu budeš potrebovať dvojitú dávku! Coffee Magic je originálna hra s témou, ktorá sa bežne nespája s vesmírom automatov. Veľké symboly kotúčov majú dizajn inšpirovaný karikatúrami s množstvom bielej a hnedej. V hornej časti obrazovky je dostatok miesta na zobrazenie obrovského hrnčeka na kávu naplneného až po okraj tmavou čiernou tekutinou. Vsádza na originalitu a po pár minútach sa zrejme opýtaš, ako hra vlastne funguje. Prídeš na to po pár minútach hrania.
Slot obsahuje 5 valcov a čaká na teba 21 výherných línií. Roztoč symboly ako cukor, kanvica na kávu, hrnček na kávu, sušienky, žena pijúca kávu a nájdi tie najsprávnejšie kombinácie, ktoré ti otvoria bránu k pekným výhram.

CHCEM HRAŤ

Devil´s Fruits

Od dávnych biblických čias diabol pokúšal Adama a Evu ochutnať zakázané ovocie rajskej záhrady, takže vieme, že diabol môže byť celkom presvedčivý. Máš chuť ochutnať jeho ovocie aj ty? V slote žiari peklo a láka svoju korisť viacerými spôsobmi. Diabol v tomto slote s retro tematikou vysiela blesky prudko cez strechu, keď na seba vezme ľudskú podobu, aby rozdúchal plamene túžby v podsvetí. Nenechaj sa úplne oklamať jeho prešibanými kúzlami, ale pamätaj, že sú divoké a užitočné, pretože divoký symbol funguje ako multiplikátor výhier a ako náhrada za iné symboly. Hra je založená na klasickej, ale v poslednom čase obľúbenej ovocnej téme, obsahuje Wild a Scatter symboly, ako aj voliteľnú funkciu Gamble a päť výherných línií. Priprav sa aj na špeciálne efekty a špeciálne výhry.

Prasa v balíku

Prasiatka, ktoré prinášajú parádne výhry, poznajú hráči v rodine Tiposu najmä na žreboch. Odteraz ich však hráči nájdu aj v online kasíne. Je to tak, máme pripravenú exkluzívnu novinku v rámci herných automatov. Kto ju vyskúša medzi prvými?

Prepracovaná grafika, pri ktorej si vývojári dali záležať aj na tie najmenšie detaily. Samotná hra pôsobí luxusne, pretože prasce sú v balíku! Vyrušovať ťa nebude hudba a zvuky, ktoré naopak pri hraní pôsobia vkusne.

Na hre na teba čaká päť valcov, tri herné riadky a až pätnásť fixných výherných línií. Na výhry si počkaj pekne z ľavej strany, odmenu získaš už za tri rovnaké symboly. Samozrejme platí, čím viac rovnakých symbolov, tým ti viac peňazí skončí v peňaženke.

Vychytávkou sú bonusy, ktorých nie je vôbec málo a navyše sú aj veľmi dobre spracované. Ich základom je samozrejme obľúbený žolík, ktorý nahrádza ostatné symboly vo výherných kombináciách. Scatter symboly sú hneď dva – pán a pani prasiatkovci.