Výhry v športových stávkach sú priamo závislé od dobrého kurzu. Vďaka exkluzívnemu kurzovému bonusu na eTIPOS.sk si môžeš teraz svoje výhry niekoľkonásobne navýšiť. Neveríš? Predstavujeme ti exemplárny príklad.

Slovensko je známe tým, že typickými národnými športami sú futbal a hokej. Aj napriek posledným futbalovým zápasov našej reprezentácie alebo rozbehnutej TIPOS Extralige sa medzi nami nájdu aj skalní fanúšikovia basketbalu.

Hádzať na virtuálny basketbalový kôš v podobe podania tiketu si vyskúšal tipér, ktorý vsadil na netradičné zahraničné zápasy v Austrálii, Číne, Izraeli či medzinárodnej Eurolige. Dobrý odhad na výsledky, ale aj štedré kurzové zvýhodnenie na eTIPOS.sk, sa postarali o trefu do čierneho.

Hráč sa na vlastnej koži presvedčil, že tipovať body v basketbalee je naozaj hračka a dopracovať sa ku kurzovému zvýhodneniu až 90 % sa dá jedine na eTIPOS.sk! Vďaka nemu mu systém automaticky navýšil pôvodný kurz 435,22 na zvýhodnený 826,92! Pri vklade 3 € si hráč pripisuje na svoje konto výhru 2 480,76 €.

Chceš aj ty vyťažiť zo svojich športových stávok čo najviac? Využi aj ty mega kurzový bonus až 100 %. Čím viac tipov, tým lepšie zvýhodnenie. Dopracovať sa môžeš až k dvojnásobnej výhre!

Ako na to?

  • Čím viac stávkových udalostí si tipneš, tým vyššie kurzové zvýhodnenie môžeš dostať
  • Každá udalosť musí mať kurz minimálne 1,5
  • Kurz sa začína navyšovať od 4 udalostí

Nezabúdaj, že tajomstvo úspechu spočíva v podávaní kumulatívnych stávok, ktorých môže byť až 24.

Držíme palce!

CHCEM TIPOVAŤ