Opäť je tu ponuka špičkového európskeho futbalu a my prinášame tipérom prehľad analýz zápasov, ktoré by nemali chýbať na žiadnom tikete. Veľké zápasy sa hrajú v Španielsku, Taliansku či Nemecku. Na TIPOSBET k nim nájdeš najlepšiu ponuku kurzov a množstvo odvodených stávok.

Kto si na náš web klikol prvýkrát a zaregistruje sa, môže hrať bez nervov. Ak tvoja prvá stávka bude nevýherná, vrátime ti celý vklad v podobe bonusu až do 50 € (pri vklade 20 € ti vrátime 20 €, pri vklade 100 € ti vrátime maximálne 50 €).

Stávka musí byť podaná pred zápasom SÓLO, pričom si môžeš vybrať aj odvodenú stávku (počet gólov, 1. polčas, handicap a pod.).

Navyše, na nových hráčov čaká registračný bonus 15 €. Kto sa totiž registruje a dobije si hráčske konto aspoň za 10 €, hrá následne za 25 €.

A ktoré zápasy by nemali chýbať na žiadnom tikete?

Monako – Lyon (piatok, 21:00)

Tipy: Zápas 1 – 1.gól Monako – viac gólov ako 2,5

Fanúšikovia Monaka možno vďaka revolúcii Adiho Hüttera snívajú o tom, že prvýkrát od sezóny 2016/17 získajú titul v Ligue 1, ale hráči sa nesmú nechať príliš uniesť. Po víťazstve 2:1 nad Rennes v poslednom kole strácajú červeno-bieli na vedúci PSG iba šesť bodov. Pre priaznivcov je však ťažké nebyť povzbudený z pozoruhodného obratu pod novým trénerom Hütterom, vzhľadom na to, že sa tímu ujal po neuspokojivom šiestom mieste zo sezóny 2022/23 a vyhral deväť z pätnástich zápasov v najvyššej súťaži. Pomohol tiež znovu premeniť Stade Louis II na pevnosť, pričom žiadny tím v lige doma nezaznamenal lepší priemer bodov na zápas ako Monako. Monako verí, že v tejto sérii bude pokračovať aj proti rozvrátenému Lyonu.

Ten sa v súčasnej dobe nachádza na dne tabuľky a má už tretieho trénera v tejto sezóne, pričom kouč akadémie Pierre Sage je posledným, kto prevzal opraty, aj keď iba dočasne. Vo svojom treťom zápase v úlohe vedúceho tímu sa aspoň postaral o víťazstvo 3:0 nad Toulouse, čo bolo iba druhé ligové víťazstvo Lyonu v tomto ročníku. Sedemnásobných francúzskych majstrov však čaká ešte veľa práce, aby neopustili Ligue 1, v ktorej sú nepretržite od ročníka 1989/90 a to vzhľadom na to, že ich od záchrany delia tri body. Znepokojujúce je, že „Les Gones“ prehrali aj posledné dva vonkajšie zápasy, pričom v každom z nich inkasovali tri góly. Avšak história im dáva určitú nádej, pretože Monako porazili v piatich z posledných siedmich ligových duelov. Na druhej strane nebol Lyon tak nízko v tabuľke najvyššej súťaže po 15 kolách od sezóny 1979/80.

Neapol – Cagliari (sobota, 18:00)

Tipy: Zápas 1 – polčas X – 1.gól Neapol

Stadio Diego Armando Maradona zažilo v utorok večer konečne radosť, keď Neapol porazil Bragu a tretíkrát za sebou postúpil do vyraďovacích bojov Ligy majstrov. Tento výsledok ukončil sériu troch po sebe idúcich porážok so silnými súpermi v podobe Realu Madrid, Interu a Juventusu, z ktorých posledné dve mali za následok, že sa obhajcovia titulu prepadli sa pred týmto kolom mimo prvej päťky, a prvýkrát od marca 2009 sa snažia vyhnúť s trom prehrám v Serii A v rade bez streleného gólu. Prekvapivo väčšina problémov Neapola pramení z jej domácej formy – v posledných štyroch ligových zápasoch tu získal iba jediný bod, čo viedlo k tomu, že nazbieral piaty najnižší počet domácich bodov v lige v tejto sezóne.

Návšteva Cagliari to môže ešte zhoršiť, pretože Neapolskí s ním majú v posledných troch domácich zápasoch nevýraznú bilanciu. Cagliari na to bude chcieť nadviazať, pretože toto kolo začína len o bod nad spodnou trojicou. Hostia minule vďaka dvom gólom v nastavenom čase zvíťazili 2:1 nad Sassuolom a tento výsledok je pokračovaním ich nedávnej renesancie, keď v posledných siedmich zápasoch ligy získali 11 z 13 sezónnych bodov. Zverenci Claudia Ranieriho však majú pred sebou ešte veľa práce, pokiaľ sa chcú vyhnúť návratu do Serie B. Začína to zlepšením ich vonkajších výsledkov, v čom sú pred týmto kolom bodovo najhoršie v SA (dva), zatiaľ čo ich deravá obrana teraz inkasovala 12 gólov počas posledných šiestich ligových výjazdov.

Chelsea – Sheffield Utd. (sobota, 16:00)

Tipy: Zápas 1 – 1.polčas 1 – viac gólov v 2.polčase

Po jedinom víťazstve z piatich zápasov Premier League sa Chelsea nachádza bližšie k zostupovému pásmu ako k prvej štvorke. Porážka 0:2 s Evertonom minulý víkend bola pre Blues určite nepríjemnou skúsenosťou, po ktorej kouč Mauricio Pochettino priznal, že je „naozaj sklamaný“, a to nielen preto, že jeho tím opäť prehral, ​​ale aj preto, že Reece James odkríval s ďalším zranením. James je posledným veľkým menom na preplnenej maródke Chelsea, ktorá má pred návštevou Sheffieldu United nedostatok obranných možností. To rozhodne nie je dobre načasované pred návratom na Stamford Bridge už preto, že Blues v posledných 12 domácich zápasoch udržali iba jedno čisté konto a v každom z predošlých štyroch stretov inkasovali aspoň dvakrát. Vymenovanie Chrisa Wildera malo minulý víkend požadovaný efekt pre Sheffield United, ktorý porazil Brentford 1:0 a pripísal si iba druhé víťazstvo v lie v tejto sezóne. Hoci to nestačilo na to, aby sa odlepil od dna tabuľky, pre hráčov i fanúšikov to bola určite vzpruha, ale uzemnený Wilder sa po nej odmietol nechať uniesť a uznal, že je pred tímom ešte dlhá cesta k záchrane.

To sú určite múdre slová pred návštevou západného Londýna, kam Blades idú hľadať svoje prvé vonkajšie ligové víťazstvo v ročníku. Sú jediným tímom v Premier League, ktorý ešte nedokázal triumfovať na ihrisku súpera, a pokiaľ sa im má podariť túto mizériu ukončiť, budú musieť prvýkrát od mája 1994 vyhrať na pôde Chelsea.

Bochum – Union Berlín (sobota, 15:30)

Tipy: Zápas X – menej gólov ako 2,5 – viac žltých kariet Union

Po zlom začiatku bundesligovej sezóny začala Bochum vykazovať známky oživenia, keď predtým, než sa jeho rozlet zastavil porážkou 1:3 s Hoffenheimom, zaznamenal sériu piatich zápasov bez porážky. Blues to budú považovať za obyčajnú prekážku na ceste k prežitiu, pretože sa v tomto stretnutí budú snažiť vrátiť na úspešnú vlnu a zvýšiť svoj súčasný trojbodový náskok pred tímami zo spodnej trojice. Návrat na štadión Vonovia Ruhrstadion by im v tom mal pomôcť, pretože zverenci Thomasa Letscha prehrali iba jeden z posledných deviatich domácich ligových súbojov.

Táto húževnatosť na domácej pôde je založená na tom, že Bochum bodoval v každom z predošlých 12 stretov na svojom trávniku, ale vzhľadom na to, že inkasoval v 20 konfrontáciách v rade proti nadchádzajúcemu súperovi Unionu Berlín, bude možno potrebovať, aby góly opäť padali. To je najdlhšia séria domácich v počte obdržaných gólov proti akémukoľvek tímu na akejkoľvek profesionálnej úrovni a rovnako tak je to najlepšia séria Unionu, čo sa týka počtu strelených gólov. Hostia budú chcieť túto gólovú sériu využiť na to, aby si prvýkrát od augusta zaistili dve bundesligové výhry v rade, keď v predchádzajúcom ligovom zápase porazili Borussiu Mönchengladbach 3:1 a konečne ukončili katastrofálnu sériu desiatich vystúpení bez trojbodového zisku v lige. Zverenci Nenada Bjelicy sa však uprostred týždňa vrátili späť na zem, keď v 89. minúte inkasovali od Realu Madrid a prehrali 2:3. Iron Ones teraz vyrazili na cestu a potrebujú ukázať, čo v nich je, aby sa vzdialili zostupovým priečkam, pretože nedávno vôbec po prvýkrát v histórii prehrali päť zápasov v najvyššej súťaži za sebou.

Ath. Bilbao – Atl. Madrid (sobota, 16:15)

Tipy: Zápas X2 – 1.polčas X – viac gólov v 2.polčase

Bilbau sa naskytla skvelá príležitosť získať tretie víťazstvo zo štyroch domácich stretnutí proti Atletiku Madrid, a to na základe nedávnej domácej a vonkajšej formy oboch tímov. Athletic vstupuje do tohto kola ako zďaleka najproduktívnejší domáci celok v La Lige v tejto sezóne po tom, čo od úvodnej víkendovej prehry 0:2 s Realom Madrid nazbieral na San Mamés v siedmich zápasoch ligy 22 gólov. Domáci prepásli príležitosť priblížiť sa k prvej štvorke, keď v pondelok remizovali 1:1 na ihrisku tápajúcej Granady.

Na domácom ihrisku také problémy rozhodne nemajú, keď tu z posledných 21 ponúkaných bodov získali 17. Atlético si udržuje pevnú pozíciu v prvej štvorke, ale nechalo si utiecť Real Madrid a Gironu, a to kvôli porážkam s Barcelonou (0:1) a Las Palmas (1:2) v predchádzajúcich dvoch vonkajších ligových súbojoch. Tieto výsledky však znížili výhodu perfektnej domácej bilancie (8-0-0). Tieto straty by však mali byť už dávno zabudnuté po tom, čo v týždni víťazstvom 2:0 nad Laziom potvrdili borci z Madridu svoj postup medzi najlepších 16 tímov Ligy majstrov ako víťazi skupiny. Hoci by si mali po vynikajúcom výkone v Lige majstrov veriť, okrem Cívitas Metropolitano už urobili príliš veľa chýb na to, aby zverenci Diega Simeoneho bezhranične verili, že sa im podarí získať druhé súťažné víťazstvo v tomto týždni.

Chcem tipovať