V hre zostali už len poslední dvaja. Zvolen a Poprad. Bryndziari a kamzíci. Jedno z týchto mužstiev sa stane majstrov TIPOS Extraligy a dvihne nad hlavu pohár Vladimíra Dzurillu. Vychutnaj si veľké finále našej domácej súťaži s podanými tiketmi v herni eTIPOS.sk a hraj o bonusy, ktoré ti ponúkame.

Využiť môžeš Stávku bez rizika za 50 € a Gólový bonus.

Stávka bez rizika je určená pre nových hráčov. Zaregistruj sa na www.etipos.sk ešte dnes, tipuj zápasy finále a ak bude tvoja prvá stávka nevýherná, vrátime ti celý vklad v podobe bonusu až do 50 € (pri vklade 20 € ti vrátime 20 €, pri vklade 100 € ti vrátime maximálne 50 €).

Stávka musí byť podaná pred zápasom SÓLO, pričom si môžeš vybrať aj odvodenú stávku (počet gólov, 1. tretina, handicap a pod.).

Finále TIPOS Extraligy si však môžeš vychutnať aj s Gólovým bonusom. Ide o akciu, ktorú nájdeš exkluzívne v herni eTIPOS.sk. Natipuj si zápas finále ako SÓLO tip. Ak ti nevyjde, vrátime ti bonus vo výške strelených gólov v riadnom hracom čase znásobený koeficientom podľa vkladu a to nasledovne:

Veľké finále TIPOS Extraligy je predo dvermi. Určite sa môžeme tešiť na skvelý hokej. Ako by mohla vyzerať séria? Nechaj sa inšpirovať našou analýzou:

ZVOLEN – POPRAD

Víťaz základnej časti sa v boji o titul stretne s tretím mužstvom dlhodobej súťaže.

Zvolen bude mať na úvod výhodu domáceho ľadu, po novom aj s fanúšikmi, čo určite robí z finále atraktívnejší model. Ošiaľ pod Pustým hradom graduje, vyradenie Slovana v semifinále dodalo zverencom trénera Petra Oremusa ešte viac energie a sebavedomia.

Nemenej dobre so sebavedomím však na tom musí byť aj Poprad. Ten prehrával v semifinále s Michalovcami 0:2 na zápasy, ale sériou štyroch triumfov dokázal otočiť vývoj a vyhral 4:2.

Tak Zvolen ako aj Poprad majú veľmi kvalitný káder plný skvelých lídrov. Ofenzíva zdobí jedno aj druhé mužstvo. McPherson, Nuutinen, Bondra, Viedenský, Puliš, Mikúš, Zuzin či Kelemen sú hnacou silou Zvolena.

Poprad sa spolieha najmä na svoj elitný útok Haščák, Svitana, Skokan, ale aj Handlovský, Zagrapan, Mashinter, Dalhuisen či mladík Mešár majú veľkú kvalitu a svoj tím vedia potiahnuť, keď to najviac treba.

Zvolen má jemnú výhodu na brankárskom poste. Švéd Robin Rahm má lepšie čísla ako jeho náprotivok Tomáš Vošvrda, ale finále môže všetko zmeniť.

V základnej časti hrali proti sebe štyrikrát. Dva razy uspel Zvolen, dvakrát sa radoval Poprad.

Finále budú rozhodovať detaily. Jedným z nich budú presilové hry. Oba tímy ich mali vo štvrťfinále výborné, v semifinále však hra v početnej výhode žiadnou zbraňou pre tieto tímy nebola. Kto sa lepšie pripraví na finále?

Čaká nás dlhá séria, v ktorej by mal mať navrch Zvolen. Ten po celý rok potvrdzuje, že má najlepší káder a je skvelo trénersky pripravený.

Tip TIPOSU: Zvolen vyhrá 4:3 na zápasy

KURZOVÁ PONUKA