Futbalová Liga národov sa blíži k svojmu vrcholu. Posledné štyri tímy, tí najlepší z najlepších. V semifinálových zápasoch na seba narazia veľkí rivali. Taliansko – Španielsko a Belgicko s Francúzskom. Kto sa prebojuje do finále? Tipni si na atraktívne zápasy a využi najlepšie kurzy, ktoré ti ponúka len herňa eTIPOS.sk.

Pri stávkach navyše môžu hráči využiť aj viaceré bonusy. Jedným z nich je Stávka bez rizika až do 50€. Určená je pre novo registrovaných hráčov v herni eTIPOS.sk. Stačí si len tipnúť prvú stávku na zápas Ligy národov a ak ti tip nevyjde, vrátime ti celú výšku vkladu (minimálne 20 € a maximálne 50 €).

Navyše, aj zápasy LN sa započítavajú do Október Cupu, kde každý týždeň rozdelíme 30 hráčom až 1 500 €. Dokopy tak za mesiac nabehne hráčom na ich kontá skvelých 6 000 €.

A do tretice promo akcia pre tipérov. Kto si podá na zápasy Ligy národov za aspoň 10 € získa ako bonus za každý zápas 20 FREE SPINOV v online kasíne na hru 6 Fruits!

A na aké zápasy sa môžeme tešiť v semifinále?

Taliansko – Španielsko – X

V zápase menej gólov ako 3,5
Polčasový výsledok 0:0 (nepadne gól)

Taliansko v lete ovládlo EURO a teraz si brúsi zuby na ďalší pohár. V jednom kalendárnom roku by tak mohli získať dve trofeje, čo by bola vec nevídaná. V semifinále Ligy národov ju čaká Španielsko, s ktorým si to paradoxne v bitke o finále rozdala aj na ME. Squadra azzurra drží rekordnú sériu 37 zápasov bez prehry (30-7-0)! Partia okolo kouča Roberta Manciniho má so Španielskom veľmi slušnú vzájomnú bilanciu. Z predošlých piatich vzájomných stretov prehrala jediný, navyše v predchádzajúcich 10 zápasoch v Taliansku na domácej pôde len raz inkasovala.

Pred svojimi fanúšikmi Taliansko naposledy dostalo gól ako prvé v septembri 2020, keď s Bosnou a Hercegovinou nakoniec remizovalo. Práve Španielsko držalo najdlhšiu šnúru bez porážky spolu s Brazíliou ešte pred niekoľkými mesiacmi. La Furja Roja sa posledného veľkého úspechu dočkala ešte v roku 2012, keď na európskom šampionáte vo finále zdolala práve svojho nadchádzajúceho súpera 4:0.

Historická bilancia vzájomných konfrontácií je vyrovnaná, ale predsa len o niečo lepšie vyznieva pre partiu kouča Luisa Enriqueho. Na Apeninskom polostrove Španielsko nevyhralo ani raz od roku 1971. Z predchádzajúcich troch zápasov vonku dvakrát padlo a na trávnikoch tímov, ktoré sú v rebríčku FIFA do 10. miesta, neuspelo od MS. Triumf hostí nepredpokladajú ani bookmakeri.

Belgicko – Francúzsko – 1

1.polčas menej gólov ako 2
Polčas X/konečný výsledok 1

V druhom semifinále Ligy národov si to rozdajú „ťažké váhy“, ktorým však nedávny európsky šampionát nevyšiel. Na jednej strane bude stáť najlepší tím sveta podľa tabuľky – Belgicko, na tej druhej štvrtý tím rebríčka z Francúzska.

Červení diabli majú svojmu súperovi čo vracať, konkrétne ide o semifinálovú prehru z MS 2018 z predchádzajúcej vzájomnej konfrontácie. Od porážky s neskoršími majstrami Európy Talianmi nabrali Belgičania veľmi slušnú formu (3-0-0) a dominujú tabuľke skupiny E v kvalifikácii svetového šampionátu. Teraz by sa radi v tom najlepšom svetle predstavili aj v Lige národov, v ktorej ovládli päť z minulých šiestich duelov (5-0-1).

V týchto šiestich stretnutiach nastrieľali navyše úctyhodných 16 gólov a môžu sa tak pýšiť vôbec najlepšie ofenzívou v súťaži. Od šokujúceho vyradenia Les Bleus v osemfinále ME so Švajčiarskom doviedol tréner Didier Deschamps svoj tím k dvom remízam a jednej výhre v kvalifikácii MS. Sebavedomie môžu Francúzi čerpať aspoň zo vzájomnej bilancie. Naposledy sa s Belgičanov stretli v roku 2018 na MS, kde zvíťazili 1:0. V 16 z predošlých 18 duelov Belgicka bol v prvých polčasoch k videniu aspoň jeden gól.

KOMPLETNÁ PONUKA