Utorok a streda tradične patria zápasom milionárskej Ligy majstrov. A ako si lepšie vychutnať súboje najlepších európskych futbalových tímov, ak nie s podaným tiketom v herni eTIPOS.sk kde na hráčov čakajú najlepšie kurzy a skvelé bonusové akcie?

Novo registrovaní hráči môžu využiť promo akciu Stávka bez rizika až do 50€. Stačí si len tipnúť prvú stávku na ľubovoľný zápas Ligy majstrov a ak tip nevyjde, vrátime hráčovi celú výšku vkladu (pri vklade 20 € ti vrátime 20 €, pri vklade 100 € ti vrátime maximálne 50 €).

Navyše, pri zápasoch Juventus – Chelsea a Manchester City – PSG čaká na hráčov špeciálna akcia. Kto si podá zápasy SÓLO (môžu byť aj odvodené stávky) s celkovým kurzom vyšším ako 1,50, získa automaticky 20 free spinov do online kasína eTIPOS.sk!

A na ktoré zápasy sa môžu hráči tešiť?

Chelsea – Juventus – X

1.polčas – X

V Premier League to Chelsea ide, keď kraľuje tabuľke. Pokiaľ chce ovládnuť aj základnú skupinu H Ligy majstrov, bude sa musieť ešte snažiť. Jediná jej doterajšia prehra prišla práve v súboji s Juventusom v minulom vzájomnom stretnutí (0:1) a na svojho rivala tak stráca tri body. Zároveň išlo o jediný zápas v tejto sezóne LM, v ktorom anglický celok inkasoval.
Opäť sa potvrdilo, že Chelsea to na tohto súpera nevie, keď ho nedokázala poraziť už štyrikrát v rade a v predošlých dvoch dueloch zakaždým prehrala bez streleného gólu.
Ďalšia výhra by pre partiu kouča Massimiliana Allegriho znamenala prepis historických tabuliek. Nielenže by bol Juventus prvým tímom v histórii LM, ktorý by Chelsea porazil trikrát v rade, ale zároveň by ako prvý celok dokázal zvíťaziť na ihriskách anglických súperov v Lige majstrov/Európskom pohári v štyroch stretnutiach po sebe.
A v neposlednom rade by udržal tohtoročnú stopercentnú bilanciu v súťaži. Výsledkami v pohárovej Európe taliansky klub maskuje biedu na domácej scéne. V Sérii A sa nachádza mimo TOP 6, ale v posledných týždňoch sa zdvíha. Z predošlých 11 súťažných zápasov prehral len dva a v siedmich prípadoch inkasoval maximálne raz.

Villareal – Manchester United – 2

Polčas X/zápas 2 – 1.gól Man.United

Na čele tabuľky skupiny F Ligy majstrov je situácia veľmi vyrovnaná, napriek tomu za istých okolností môže byť o jej víťazovi rozhodnuté už pred záverečnými duelmi.
Villarreal cez víkend stratil dvojgólové vedenie so Celtou, no štvrtýkrát z minulých piatich stretov neprehral. Ani tak ale nemôže byť so svojim tohtoročným pôsobením, predovšetkým v La Lige spokojný. Pokiaľ by Villarreal vyhral, ​​mal by na svojom konte desať bodov, rovnako ako v jeho debute v milionárskej súťaži v sezóne 2005/06, kedy tiež v skupine čelil Manchestru United, a nakoniec ju ovládol.
Lenže Žltá ponorka to na Red Devils v LM nevie. V predchádzajúcich šiestich vzájomných konfrontáciách nevyhrala ani raz, alebo sa nepresadila v prvých polčasoch.
Posledný vzájomný zápas sa skončil tesnou výhrou Manchestru, o ktorý sa postaral v nadstavenom čase Cristiano Ronaldo.
Cez víkend United padli v Premier League na pôde Watfordu 1:4, čo bol posledný zápas pod vedením Ole Gunnara Solskjaera. Nórsky kouč bol totiž následne odvolaný. Išlo o tretiu porážku najmenej dvojgólovým rozdielom v posledných piatich stretnutiach. Prípadné víťazstvo na Estadio de La Cerámica by anglickému celku veľmi pomohlo. Pred záverečným domácim súbojom s papierovo najslabším tímom skupiny Young Boys by bol vo veľmi výhodnej pozícii. Na to ale potrebuje zlepšiť defenzívu.
Trojnásobný šampión súťaže totiž dostal aspoň dva góly v minulých štyroch vonkajších dueloch Ligy majstrov.

FC Barcelona – Benfica – 1

Počet gólov viac ako 2,5 – 1.gól Barcelona

Debut Xaviho Hernándeza na lavičke Barcelony sledovalo na Camp Nou 74 418 fanúšikov, čo je rekordom tohto ročníka. A boli spokojní. Ich obľúbenci totiž porazili v ligovom derby Espanyol 1:0.
Niekdajší vynikajúci stredopoliar sa stane piatym mužom v histórii, ktorý za Barcelonu hral a zároveň ju viedol v Lige majstrov. V nadchádzajúcom súboji má istotu, že ak ho zvládne, bude môcť oslavovať postup (osemnástykrát v rade). Pritom po úvodných dvoch porážkach 0:3 to tak ružovo nevyzeralo. Po dvoch triumfoch nad Dynamom Kyjev (oba 1:0) je však nálada v katalánskej metropole pozitívnejšia.
V Barcelone však musia zapracovať na ofenzíve. Na bránky súperov vyslali hráči FC v štyroch zápasoch Ligy majstrov iba sedem streleckých pokusov, horšie je na tom len Malmö (4). Na druhú stranu treba spomenúť, že cez víkend sa Katalánci činili. Proti Espanyolu vystrelili 11-krát, z toho štyrikrát medzi tri tyče, čo je ich sezónne maximum.
Domáci majú v živej pamäti výprask 0:3 od Benficy z predchádzajúcej vzájomnej konfrontácie, ktorá ukončila šesťdesiatročné čakanie portugalského celku na skalp Blaugranas. Po dvoch suverénnych výhrach z ligy si hostia veria aj pred týmto duelom. Musí ale zlepšiť defenzívu, ktorá v predošlých dvoch súbojoch v LM inkasovala od Bayernu deväť gólov.
Naposledy sa Benfice podarilo postúpiť zo skupiny milionárskej súťaže v sezóne 2016/17, za čo môže aj vonkajšia forma. Okrem vlastného ihriska totiž Eagles ovládli jediný z predošlých 13 duelov a priemerne inkasovali 2,85 gólu. Na druhú stranu, ak teraz získajú tri body, dostanú sa pred svojho rivala na druhé miesto a v záverečnom strete skupiny budú mať výrazne jednoduchšieho protivníka.

Inter Miláno – Šachťar Doneck – 1

1.polčas X – 1.gól Inter, hostia strelia gól – NIE

Inter Miláno skončil už v základnej skupine v predchádzajúcich troch účastiach v Lige majstrov. Teraz má ale šampión súťaže zo sezóny 2009/10 nakročené k postupu.
Nerazzurri držia sériu siedmich súťažných duelov bez porážky a už po tomto kole môžu oslavovať postup. Milánsky tím však musí zvíťaziť a zároveň nesmie Šeriff Tiraspoľ znova skoliť Real Madrid. Prvýkrát za viac ako desať rokov môže taliansky celok na domácej pôde v milionárskej súťaži streliť aspoň tri góly v dvoch zápasoch v rade. Ale pozor, vzhľadom na to, že jeho tri predošlé strety so Šachťarom Doneck sa skončili bezgólovými remízami, to nemusí byť ľahká práca. Na druhej strane, proti ukrajinským tímom si milánsky celok drží sériu 12 zápasov v pohárovej Európe bez prehry. Aj to iste v jeho sebavedomí zohrá rolu.
Tú však môže zohrať aj fakt, že futbalisti z mesta módy na San Sire v LM vyhrali len dvaja z uplynulých 10 zápasov.
Ak chcú hostia ešte pomýšľať na postup, musia vyhrať. V momentálnom rozpoložení a pri pohľade na kvalitu oboch kádrov, to však nie je veľmi reálne. Šachtar navyše strelil doteraz v milionárskej súťaži len jeden gól. Podarí sa mu túto bilanciu vylepšiť? Podľa nás sotva.

Manchester City – Paris Saint Germain – X

Polčas X/zápas X – menej gólov ako 2,5

V stredu sa odohrá v rámci LM obrovský šláger hracieho dňa v skupine A. City doma privíta PSG v súboji o prvé miesto. Je to súboj tabuľkových susedov a vyrovnaných tímov, ale City je doma podľa kurzov jasným favoritom.
V skupine je okrem City a PSG ešte Lipsko a Bruggy a každému je jasné, že postúpiť by mali prvé dva spomínané veľkokluby. Situácia v tabuľke tomu nasvedčuje a City má na konte zatiaľ 9 bodov. City na úvod zdolalo doma 6:3 Lipsko, následne prehralo v Paríži 0:2 a potom dvakrát jasne uspelo s Bruggy – 5:1 vonku a 4:1 doma.
PSG je na 2. mieste so ziskom 8 bodov a práve v tomto dueli bude chcieť predbehnúť svojho rivala. Na úvod PSG zaváhal na trávniku belgického tímu a len remizoval 1:1, potom doma zdolal City a Lipsko, aby v odvete remizoval v predchádzajúcom kole 2:2 v Lipsku.
Zatiaľ čo City slabšie tímy zdolalo suverénne a prehralo len s PSG, tak PSG zaváhal dvakrát. Čo sa týka domácej ligy tak tam sa darí podstatne viac PSG, ktorý má na čele Ligue 1 veľký náskok už teraz a cez víkend doma zdolal Nantes 3:1.
Vzájomná bilancia z predošlých piatich duelov hovorí pre domáci tím, ktorý vyhral trikrát, PSG uspelo raz, raz sa body delili. Obom klubom ide o veľa a môžu získať postup, opatrnosť však asi bude najdôležitejšia. Remíza preto nie je vôbec nepravdepodobná.

chcem tipovať