Začiatok leta je pre top tímy sveta prípravnou fázou na blížiace sa ročníky Premier League, Serie A či Primera División. A čo určite každého správneho tipéra teší je fakt, že si na ne môže staviť. V herni eTIPOS.sk na teba čakajú nielen najlepšie kurzy, ale aj parádne bonusy.

Tipni si na niektorý zo zápasov veľkoklubov za minimálne 10 € s kurzom aspoň 1,50 a ak ti stávka nevyjde, za každý z nasledujúcich duelov dostaneš 20 voľných spinov do kasína eTIPOS.sk. Spolu tak môžeš získať až 100 spinov na hru FruitiXXL!

tipuj prípravné zápasy

Na ktoré zápasy sa vzťahuje bonus?

Melbourne – Manchester United (piatok 12:05)

Začína sa nová éra červených diablov? Zatiaľ stále bez Cristiana Ronalda, no s trénerom Erikom Ten Hagom. Postaví Holanďan slávnu značku opäť na nohy? Jeho mužstvo rozbieha prípravu v Austrálii, kde bude veľkým lákadlom.

Tottenham – Sevilla (sobota 13:00)

Na turné po zahraničí sú aj tímy z Premier League a La ligy. Kohúti zohrajú svoj duel proti španielskemu mužstvu na štadióne Suwon v Južnej Kórei.

Aston Villa – Leeds (nedeľa 6:35)

Nedeľa skoro ráno bude patriť súboju dvoch tradičných tímov z Britských ostrovov. Ako už naznačuje čas duelu, nebude sa hrať v Birminghame, ale opäť na druhom konci sveta – v austrálskom Brisbane.

Inter Miami – Barcelona (streda 01:30)

Aj Barcelona sa vydala na turné ďaleko od domova – do Ameriky. V slnkom zaliatom Miami sa stretne s tamojším tímom Interu, ktorého spoluvlastníkom je David Beckham. Mimochodom, vedeli ste, že dres Miami oblieka Gonzalo Higuaín?

Lipsko – Liverpool (štvrtok 19:15)

Prvý a jediný zápas z našej ponuky „bonusových“, ktorý sa odohrá na Starom kontinente. Nemecký tím privíta Liverpool, ktorý posledné roky potvrdzuje, že patrí k tomu najlepšiemu na svetovej mape futbalu. A hoc už bez Sadia Maného, The Reds budú favoritom. Uspejú alebo sa podarí kvalitný výsledok Lipsku. Tipni si za aspoň 10 €  s kurzom nad 1,50 ak ti stávka nevyjde, získavaš automaticky spinky v online kasíne!

tipuj prípravné zápasy