V exotickom Katare sa rozohrali futbalové majstrovstvá sveta, ktoré majú za sebou už aj prvú super senzáciu, keď Argentína senzačne prehrala so Saudskou Arábiou. Ako dopadnú ďalšie zápasy? Tipni si na eTIPOS.sk!

Najlepší futbal sveta a k tomu nadupané akcie, bonusy a výhry. To čaká tipérov na eTIPOS.sk. Pravidelne počas MS môžeš získať napríklad denný bonus až do 30 EUR. Stačí si len tipnúť ľubovoľné LIVE stávky s celkovým kurzom na tikete aspoň 2,00, pričom celkový počet tiketov musí byť 3 a viac za deň.

chcem tipovať

Tipuj ľubovoľné LIVE stávky počas MS v Katare. Celkový kurz tiketu musí byť po vyhodnotení 2,00 a vyšší. Celkový počet tiketov musí byť 3 a viac, pričom každý tiket musí obsahovať LIVE stávku z MS. Čím väčšia stávka bude, tým väčšia denná odmena ťa čaká až do 30€.

Navyše, novo registrovaní hráči si môžu užiť registračný bonus až 15€! A ktoré zápasy zo stredy a štvrtka by nemali by chýbať na žiadnom tikete?

MS 2022 V KATARE

Maroko – Chorvátsko (streda 11:00)

Tipy: Zápas X2 – 1. polčas X – menej gólov ako 2,5

Po otváracom dueli, v ktorom domáci Katar prehral 0:2, sa na štadióne Al Bayt bude hrať ďalšie stretnutie tohtoročných majstrovstiev sveta. V ňom sa predstaví Maroko, ktoré by rado prekonalo svoj doteraz najlepší výsledok zo svetového šampionátu v roku 1986, kedy sa dostalo až do osemfinále, a stalo sa prvým africkým tímom v histórii, ktorý vyhral skupinu na MS. Majstrovstvá sveta vo Francúzsku v roku 1998 sú zdrojom šťastných spomienok aj pre Chorvátsko, ktoré tam vtedy získalo bronzové medaily. Modrić oslávil v júni svoj jubilejný 150. štart v národnom drese a v Katare sa v tomto ohľade predstaví už len jeden aktívnejší reprezentant svojej krajiny – Cristiano Ronaldo. Aktuálne 12. tím rebríčka FIFA by sa určite nehneval, ak by sa navyše opakovalo to, čo v predchádzajúcich 16 rokoch, keď prvé tri priečky na svetovom šampionáte obsadili celky z najlepšej dvadsiatky FIFA. Žiadne z predchádzajúcich piatich úvodných vystúpení Chorvátska na MS neskončilo remízou. Majstrovstvá sveta doteraz ani raz nevyhral tím zo skupiny F, ktorá sa na svetovom šampionáte objavila po prvýkrát v roku 1986.

Nemecko – Japonsko (streda, 14:00)

Tipy: Zápas 1 – 1. gól Nemecko – viac rohov Nemecko

Nemecko pri 17. účasti na svetovom šampionáte povedie Hansi Flick, ktorý bude so svojimi zverencami chcieť nadviazať na vydarenú kvalifikáciu. Žiadny iný európsky tím v desiatich zápasoch nezískal viac bodov ako práve Die Mannschaft (27). S cieľom dať zabudnúť na posledné dva veľké turnaje (MS 2018 a ME 2020), na ktorých za posledné štyri roky prvýkrát v povojnovej ére ani raz neprešli do štvrťfinále, vstupujú Nemci do nadchádzajúceho šampionátu. Pred štyrmi rokmi im konečnú vystavila Južná Kórea, takže konfrontácia s ďalším ázijským celkom – Japonskom, nie je braná na ľahkú váhu. Podobne ako ich súper, aj Japonci zvládli kvalifikáciu veľmi slušne. V 18 dueloch inkasovali iba šesť gólov a s prehľadom zvládli aj súboj s Austráliou, po ktorom si zaistili vstupenku do Kataru. Japonsko od konca Ázijského pohára v roku 2019 nevyhralo ani jeden zo siedmich duelov, v ktorých bolo kurzovým outsiderom. Na šampionáte v roku 2018 postúpili Japonci zo skupiny na úkor Senegalu len vďaka nižšiemu počtu obdržaných žltých kariet. Bolo to prvýkrát a zároveň naposledy v histórii turnaja, čo muselo toto kritérium prísť na rad.

Belgicko – Kanada (streda, 20:00)

Tipy: Zápas 1 – 1. polčas 1 – 1. gól Belgicko – viac gólov ako 2,5

Belgickej zlatej generácii začína pomaly dochádzať čas na veľký medzinárodný úspech a jej nádeje nijako nezvýšila ani piatková prehra v priateľskom zápase s Egyptom (1:2). Úplne oslnivé neboli ani jej výkony v poslednom ročníku Ligy národov a obhajcom bronzových medailí z minulého šampionátu v roku 2018 dokonca hrozí, že prvýkrát od marca 2014 nevyhrajú v troch po sebe idúcich zápasoch. Zatiaľ čo z Belgicka sa stal pravidelný účastník veľkých futbalových podujatí, Kanada sa v úlohe veľkého outsidera medzi svetovú elitu vracia prvýkrát od roku 1986. Kvalifikačnú skupinu ale ovládla pred oboma slávnejšími konkurentmi Mexikom a USA. Zverenci Johna Hermana tak naznačili, že nechcú byť len do počtu a pred ďalším MS v roku 2026, ktoré budú spoluorganizovať, túžia predviesť čo najlepší výkon. V piatich z posledných šiestich vystúpení Kanady padli v prvom polčase presne dva góly. Belgicko je jedným zo šiestich tímov, ktoré na niektorom svetovom šampionáte v histórii neprehrali ani jeden duel, ale zároveň na ňom nezískali zlatú medailu. Belgicku sa to prihodilo v roku 1998, keď všetky svoje zápasy v skupine remizovali.

Uruguaj – Južná Kórea (štvrtok, 14:00)

Tipy: Zápas 1 – 1. polčas X – v 2. polčase viac gólov

Usporiadateľ a víťaz historicky prvých majstrovstiev sveta z roku 1930 Uruguaj sa kvalifikoval už na svoj štvrtý svetový šampionát v rade, pričom vo všetkých predchádzajúcich troch prípadoch dokázal minimálne postúpiť zo skupiny. Uruguaj je v dobrej forme. V kalendárnom roku 2022 prehral len raz, a to ešte prekvapivo v priateľskom zápase s Iránom. Juhoamerickú kvalifikáciu naopak zakončil štyrmi výhrami v rade, počas ktorých inkasoval len jediný gól. Južná Kórea sa na majstrovstvách sveta predstaví už desiatykrát v rade, ale jej ciele budú zrejme o poznanie skromnejšie, pretože v predošlých deviatich prípadoch dokázala zo skupiny postúpiť len dvakrát. Jej najväčším úspechom zostáva samozrejme štvrté miesto z domáceho šampionátu v roku 2022. Uruguaj dostal gól len v dvoch z predchádzajúcich deviatich stretnutí v základných skupinách MS a na dvoch z minulých troch šampionátov v tejto fáze dokonca ani raz neinkasoval. Južná Kórea dostala najrýchlejší gól v histórii majstrovstiev sveta. V roku 2022 sa proti nej Turecko presadilo už po necelých 11 sekundách hry (presne po 10,8).

Brazília – Srbsko (štvrtok, 20:00)

Tipy: Zápas 1 – 1. gól Brazília – polčas 1/zápas 1

Zatiaľ čo 20 rokov bez titulu šampióna na majstrovstvách sveta sa väčšine krajín zúčastňujúcich sa na Katare 2022 nemusí zdať až také zlé, pre rekordných päťnásobných víťazov Brazílie je to však pomerne frustrujúci fakt a tak chcú túto bolesť aktuálnu zimu ukončiť. Brazília neprehrala už 15 zápasov v rade za sebou. Táto fantastická šnúra sa ťahá od porážky 1:0 s Argentínou na turnaji Copa América ešte 11. júla 2021. Odvtedy brazílsky národný tím nastúpil na 15 zápasov a ani v jednom prípade nenašiel premožiteľa. Srbsko má silnú generáciu a dobré výsledky posledných zápasov. Už päť zápasov v rade totiž srbská reprezentácia nenašla premožiteľa. V posledných dvoch dueloch dokonca Srbsko zdolalo Švédsko vysoko 4:1 a Nórsko 2:0. Šesť z posledných siedmich zápasov Srbska na MS bolo vyrovnaných a skončilo rozdielom jediného gólu. S týmto ich 22. vystúpením je Brazília jediným tímom, ktorý sa zúčastnil všetkých majstrovstiev sveta od ich úvodného vydania v roku 1930.

chcem tipovať