Lákavý jackpot lotérie Eurojackpot sa vyšplhal na sumu 59 miliónov €. Pri tejto príležitosti sa spúšťa nová akcia, vďaka ktorej získajú online hráči ešte viac. Podajte si tiket na eTIPOS.sk a zaradíme vás do žrebovania o vrátenie hodnoty vášho podaného tiketu. Akcia trvá od 28. do 31. júla 2020.

Jackpot európskej top lotérie Eurojackpot z týždňa na týždeň naberá na sile. Po poslednom piatkovom žrebovaní sa pohybuje na úrovni 59 miliónov €. Okrem zaujímavej sumy láka lotéria aj na novú akciu ako stvorenú pre online hráčov, vďaka ktorej vám vrátime vaše investície vložené do tiketu.

Ako sa zapojiť do akcie a vyťažiť z lotérie Eurojackpot čo najviac?

  1. krok: Navštívte eTIPOS.sk a zvoľte lotériu Eurojackpot
  2. krok: Vyberte svoje šťastné čísla minimálne na jednom hracom poli a nezabudnite prihodiť aj doplnkovú hru Eurojackpot JOKER
  3. krok: Stávku je potrebné uzatvoriť v období od 28. do 31. júla 2020

Ak splníte vyššie uvedené podmienky, budete automaticky zaradení do žrebovania. Zo všetkých uzatvorených stávok vyžrebujeme až 100 tiketov. Ich majiteľom následne vrátime výšku vkladu vyžrebovaného tiketu.

Každý tiket sa rovná jednej stávke, takže sa na vás môže v žrebovaní usmiať šťastie aj viackrát. Stávku môžete podať aj na viac žrebovacích období. Využiť ju môžete na stávky v herni eTIPOS.sk.

V prípade ak nemáte zriadené hráčske konto, nezúfajte. Vďaka prehľadnému postupu registrácie to môžete ľahko napraviť. Potom vám už nič nestojí v ceste zabojovať o miliónový jackpot.

Držíme palce!

chcem hrať eurojackpot

V článku spomenuté bonusy a promo akcie sú aktuálne v deň zverejnenia článku. Aktuálne promo akcie nájdete v sekcii promo akcie na www.etipos.sk