Od zdolania prvého slovenského Eurojackpotu uplynulo už niekoľko týždňov a samotný jackpot odvtedy každým žrebovaním naberá na sile. Momentálne sa hrá o dych vyrážajúcich 60 miliónov €. Stanete sa práve vy ich majiteľom? Prinášame tri rady, ktoré môžu pomôcť pri výbere tých správnych čísiel.

Akcia 30 + 30

Jedným zo spôsobov ako si zvýšiť šance na výber potenciálne výherných čísel je zvýšiť počet tipov. Logika nepustí. Čím viac hracích polí vyplníte, tým sa automaticky vaše šance na strelu do čierneho zvyšujú. Teraz môžete využiť aj skvelú akciu, vďaka ktorej na vás čaká zaujímavá odmena. Podajte si svoj Eurojackpot tiket online na eTIPOS.sk, vyplňte 30 hracích polí a my vám pripíšeme 30 voľných otočení v našom zábavnom online kasíne, ktoré môžete premeniť na reálne financie.

Čaro štatistiky

Ak patríte medzi analytickejšie typy hráčov, tak dávame do pozornosti tabuľku štatistík. Nájdete v nej presné údaje o tom ako často bolo konkrétne číslo vyžrebované. Aj to je spôsob ako pristupovať k výberu čísiel na aktuálnom tikete. Z hľadiska počtu sú najčastejšie vyžrebované čísla 24, 16, 45 či 20. Štatistickým favoritom v druhom osudí je napríklad číslo 9. Bude sa práve týmto číslam však dariť aj v nasledujúcom žrebovaní? To je otázka, na ktorú nikto nepozná odpoveď.

Žrebovanie

Výber šťastných čísel je niekedy alchýmia. Máte pocit, že by vám pomohlo vedieť čísla, ktorým sa darilo v posledných žrebovaniach? Pozrite si záznamy zo žrebovania alebo samotné výsledky. Možno vám to pri vašej voľbe čísiel pomôže.

Nech už je váš spôsob výberu čísiel akýkoľvek, jedno je isté. Už tento piatok sa hrá o 60 miliónov €. Vyskúšate aj vy svoje šťastie a podáte si tiket na eTIPOS.sk?

Držíme palce!

chcem hrať

V článku spomenuté bonusy a promo akcie sú aktuálne v deň zverejnenia článku. Aktuálne promo akcie nájdete v sekcii promo akcie na www.etipos.sk