Tematických automatov si už videl určite na stovky, len v iných podobách. Ovocie, Joker na množstvo spôsobov či staroveký Egypt. Teraz však prichádza novinka, ktorá v našich končinách nemá obdobu. Dodávateľ Tech4bet si pripravil novinku, ktorú musíš vyskúšať. O čo ide?

M.A.S.H., Priatelia, Simpsonovci či Dva a pol chlapa. Seriálové hity, ktoré si získali srdcia miliónov divákov. Na hrací trh však teraz prichádza exkluzívna novinka, ktorá má potenciál zabávať hráčov online kasína eTIPOS.sk.

Predstavujeme ti jedinečný seriál slotov, ktoré sú na seba nadviazané. Ide o kvarteto, ktoré spadá pod „materskú hru“ Respin City. Toto sú jej 4 časti.

JOHNNY JOKER

Spoznaj ešte dnes čaro štvorvalca s 81 výhernými líniami. Hlavnou postavou slotu je, ako je už zrejmé z názvu, Johnny Joker. Jeho symbol WILD nahrádza akýkoľvek iný symbol, s výnimkou nádhernej Penny Wild ako Scatter symbol.


Keď sa objaví Johnny na hracom poli roztočí sa aj divoký Respin. Vždy, keď sa zobrazí na štvrtom valci, sa spustia otočky navyše! Johnny sa posúva o jednu pozíciu doľava a roztočenia pokračujú, pokiaľ je symbol prítomný na valcoch. Všetky BONUSOVÉ spiny majú hodnotu takej stávky, s akou boli vytočené.
Čerešničkou na torte je skutočnosť, že čím viac symbolov WILD sa na obrazovke objaví, tým viac sa výhry násobia.

CHCEM HRAŤ

Okrem spomínaného Johnnyho je cenný aj Scatter symbol v podobe Penny Wild. Jej tri symboly spustia tajomný Mystery Respin, kde sa tieto symboly zamknú a ostatné symboly sa dotáčajú ZADARMO. Valce sa točia neustále, kým nepribúdajú ďalšie symboly Scatter s Penny Wild. Každý zamknutý symbol Penny nakoniec vykúzli mystickú výhru.

PABLO DIABLO

Hra Pablo Diablo nás prenesie na Divoký západ v podobe slotu so štyrmi valcami a 81 výhernými líniami. Pablo Diablo je podobne ako jeho predchodca Johnny Joker WILD symbol, teda nahrádza všetky ostatné symboly. Objavuje sa však len na prvom valci.


V prípade ľubovoľnej nevýhernej kombinácie so symbolom WILD Pablo Diablo nasleduje RESPIN.
Aj v tejto hre nechýba Scatter symbol. Jej hodnotu má symbol Sheriffskej hviezdy. Už za 3 symboly, ktoré označujú „vizitku“ strážcu zákona získava hráč nadupanú bonusovku – 10 FREE SPINOV. Tu sa WILD Pablo Diablo ukáže s koltmi „proklatě nízko“ na celom prvom valci, zostane tak pritom po celú dobu bonusovky.

Chceš ešte niečo navyše? Nech sa páči. V priebehu bonusovej hry môžeš získať ďalšie, dodatočne bonusové hry! S Pablom Diablom zažiješ pekelne dobrú akciu a zábavu.

RESPIN CAPO

Tretím pokračovaním unikátneho seriálu je Respin Capo. Slot ťa vezme priamo do boxerského ringu, kde si to rozdáš s najväčšími silákmi v meste. V drsnom trojvalcovom ringu len s 3 výhernými líniami možno schytáš pár rán, ale pokiaľ udrieš aj ty, otvoríš si dvere k parádnemu balíku peňazí!


Pri ľubovoľnej výhernej kombinácii môže prísť RESPIN WIN. Ale pozor. Po respine prichádza totožná kombinácia a vyhrávaš rovnakú pozíciu znovu! Takto ju môžeš vyhrať až 10-krát.

No a keď stretneš v tejto hre chlapíka menom DON Scatter, zaistí ti výhru MYSTER až do výšky 50-násobku tvojej stávky!

CHCEM HRAŤ

STICKY JOE

Do „seriálovej rodiny“ hier Respin City patrí aj Sticky Joe. Bývalý policajný vyšetrovateľ, s ktorým si na stope skorumpovanej polície. Tento päť valec ponúka 5 výherných línii a okrem kartových symbolov je v hre takisto niekoľko zloduchov, na ktorých je vypísaná tučná odmena. Najväčšou odmenou však bude okúzľujúca a krásna tanečnica, s ktorou si môžeš odniesť až 100-násobok vkladu!
WILD Symbolom nie je nikto iný, ako policajný vyšetrovateľ Sticky Joe. Akonáhle sa Joe WILD objaví na hracom poli a je súčasťou výhernej kombinácie, wildy sa uzamknú a spustí sa RESPIN s dotočením valcov.
Najlepšie na tom je, že pokiaľ vznikajú ďalšie výherné kombinácie, stále dostávaš nové a nové RESPINY!

Tak čo, zaujali ťa štyri hry zo „seriálovej“ rodiny Respin City od dodávateľa Tech4Bet? Ak áno, klikni ešte dnes na eTIPOS.sk a objav svet najzábavnejšieho online kasína.