Boje v skupinách na majstrovstvách sveta v hokeji sa prehupli do druhej polovice. Slováci po úvodných troch výhrach zaznamenali krutú, no treba veriť že poučnú prehru 1:8 so Švajčiarskom. Už dnes od 19:15 sa im do cesty postavia Vikingovia z Dánska. Ako to dopadne? Tipujte v herni eTIPOS.sk!

Novozaregistrovaní tipéri si môžu vychutnať duel so Stávkou bez rizika až 50 €. Registruj sa ešte dnes, natipuj si 1. stávku na ľubovoľný zápas MS za minimálne 20 € a ak bude tvoja stávka nevýherná, vrátime ti celú výšku vkladu v podobe bonusu. Pri vklade 20 € ti vrátime 20 €, pri vklade 100 € ti pribudne na konto maximálne 50 €.

Tipéri môžu využiť aj Gólový bonus. Podaj si tiket na akýkoľvek zápas z ponuky šampionátu a ak bude tvoja stávka nevýherná, vrátime ti bonus vo výške strelených gólov podľa nasledovného koeficientu:

Ale vráťme sa späť k zápasu. Ako dopadne?

Slováci sa naposledy stretli s húževnatým Dánskom na poslednom šampionáte v Košiciach v roku 2019. Ramsayho zverenci vyhrali vtedy 2:1 na nájazdy, víťazný gól dosiahol s kariérou lúčiaci sa Ladislav Nagy.

Dáni budú mať v nohách a rukách zápas s Bieloruskom, ktorý odohrali necelých 24 hodín dozadu, ale asi im to až tak vadiť nebude. Veď vyhrali 5:2. A to sa pritom nepresadil ani ich najproduktívnejší hráč, 7-bodový Nicklas Jensen.

Rovnaký počet bodov má na svojom konte aj náš líder, Peter Cehlárik. Jeho formácia s Marekom Hrivíkom a Róbertom Lantošim patrí k najlepším na turnaji. Presadí sa aj proti Dánsku? Tipnite si!

Tipy TIPOSU:

Peter Cehlárik – gól – ÁNO (kurz 2,5)

Strelec, ktorý pôsobil v poslednej sezóne vo švédskom Leksande, tvrdí, že cíti veľké sebavedomie. To je základ úspechu každého hokejistu. Vo Švédsku strelil 20 gólov, na šampionáte má zatiaľ bilanciu 2+5. Proti Dánsku budeme potrebovať jeho produktivitu, mohol by streliť aj viac ako jeden gól… Kurz 2,5 je hodnotný.

Slovensko – Dánsko – 1. tretina – 1 (2,46)

Slováci vyhrali úvodné dejstvo s Bieloruskom 3:0, s Veľkou Britániou 1:0. S Dánskom by sa mali rovnako pokúšať vybehnúť na súpera a načať ho už v úvodnej dvadsaťminútovke.

Proti Rusom a Švajčiarom sme sa v prvej tretine nepresadili, ak sa vrátime k hokeju z prvého zápasu na turnaji, mali by sme po 20 minútach vyhrávať. Nátlaková hra, z ktorej budú plynúť presilové hry je kľúčom k úspechu. Kouč Ramsay ju vyžaduje. Kurz 2,46 je lákavý.

ZÁPASOVÁ PONUKA