Asi každý to pozná. Pohodlne ležíte na gauči s mobilom na gauči a pozeráte si sociálne siete. Z telefónu vieme dnes robiť úplne všetko. Aj si podať jednoducho lotériový tiket v hre LOTO či LOTO 5 z 35. No a práve v ‚malom lote‘ vyhral v nedeľu 12. 2. 2023 šťastný hráč takmer 75 000 €! A to vďaka esemeske.

Lotériová hra LOTO 5 z 35 patrí medzi hráčmi k veľmi populárnym. Niet divu, veď so železnou pravidelnosťou sa vďaka nej tešia hráči z parádnych výhier v hodnote desiatok, či stoviek tisíc eur. A to všetko je možné za minimálny vklad 50 centov.

Presne tento scenár nastal v nedeľu, kedy jeden stĺpec a 5 správnych čísel privialo šťastnému výhercovi sumu 74 966 €, čo je mimochodom zatiaľ najvyššia výhra v ‚malom lote‘ od začiatku roka.

A to všetko vďaka SMS-ke.

Pýtate sa, ako na to? Je to jednoduché. Stačí len poslať esemesku v tvare: LOTO535, následne si vybrať svoje šťastné čísla a správu poslať na číslo 3333. No a potom už len počkať na žrebovanie a mať kus šťastia.

Lotériové hry od TIPOS-u neboli k hráčom nikdy viac dostupné. Podať si ich môžete okrem kamenných predajní cez SMS, tak ako šťastný výherca túto nedeľu, či cez internet. Zaberie to pár sekúnd, ktoré však majú moc zlepšiť skvelou výhrou váš život k lepšiemu.

Veľa šťastia.

chcem hrať