Obľubuješ hry, ktoré exkluzívne nájdeš v online kasíne eTIPOS.sk? Prezradíme ti tajomstvo, nie si sám. Ich popularita stále stúpa. Iba u nás sa vieš perfektne zabaviť a vyhrávať parádne jackpoty a bonusy. Napríklad aj s týmito troma hrami. Je iba na tebe, či ich vyskúšaš ešte dnes.

Super Star 27

Ak máš chuť a náladu na priamočiaru hru s jednoduchými pravidlami a klasickou témou, táto hra je ako stvorená práve pre teba. Super Star 27 je jednoduchý, ale elegantný automat s modernou grafikou a špičkovým dojmom, ktorý ocenia mnohí hráči. Valce zaberajú väčšinu hernej obrazovky a vznášajú sa na lesklom čiernom, hnedom a žltom pozadí. Základné pravidlá hry sú také jednoduché, ako len môžu byť pravidlá výherných automatov.

Tri valce hry obsahujú celkovo 27 výherných línií. Tieto čiary, ktoré prebiehajú cez obrazovku, označujú, na ktorých pozíciách sa kombinácie rovnakých symbolov môžu pre šťastných hráčov zmeniť na peňažné odmeny. Tlačidlo stávky ti pomôže vybrať stávku pre tvoj ďalší ťah. Keď budeš spokojný so svojimi nastaveniami, roztoč valce a hra sa začne. Výhernosť tejto hry ťa príjemné prekvapí!

Diamond Hill

Diamond Hill ťa zavedie na víťazné cesty naprieč čarovným kráľovstvom a jeho prastarými lesmi, ktoré sú plné magických ingrediencii. Tie rozprúdia víťaznú sériu a vedú hráčov po strmých svahoch veľkých víťazstiev až na vrchol, kde sa nachádza oku lahodiace bohatstvo.

Táto hra je nabitá úžasnými funkciami a výhrami, ktoré ťa pri čakaní na výhry určite dostanú. Diamond Hill patrí medzi obľúbený valcový automat s 36 spôsobmi výhry a multiplikátormi, ktoré zaručia neopakovateľné zážitky každému.

Sherlock. A Scandal in Bohemia

Niet absolútne pochýb o tom, že kreatívne oddelenie v Tom Horn urobilo všetko pre to, aby znovu vytvorilo viktoriánsky Londýn v celej jeho sláve, ale s herne zaujímavým a pútavým nádychom s kotúčmi poháňanými hodinovým strojčekom. Herné hodnoty sú výnimočne vysoké – ako bonus dostanete prepracovanú verziu príbehu Arthura Conana Doyla ešte pred začiatkom hry. Hráči hodnotia navrhnutú hru s vynikajúcimi zvukmi a vizuálmi.

 

Bonusové hry sú dobre premyslené a integrujú sa do témy a dizajnu ako celku. V skutočnosti by sme povedali, že toto je hra, ktorý sa oplatí hrať, aby si si užil príbeh a rovnako tak aj je hrateľnosť.

Jednoducho klikni na šípky plus a mínus a vyber si vklad na zatočenie. High-roller stlačí tlačidlo maximálnej stávky. Stlačením tlačidla ponuky získaš prístup k pravidlám hry a vieš si zapnúť aj turbo režim a si môžeš zahrať až 100 automatických zatočení stlačením automatického prehrávania!

Toľko o troch hrách, ktoré nájdeš v online kasíne eTIPOS.sk. Prajeme ti veľa zábavy a ešte viac šťastia.

Chcem hrať