Čo by to bola streda a nedeľa bez obľúbenej hry LOTO. Tisíce Slovákov v tieto dni pravidelne pokúšajú šťastia a snívajú sen o miliónovej výhre. Už tradične však v špeciálne dni prichádza aj Mimoriadne LOTO. Na jeseň pripadá na piatok 13. október.

Je to tak. V piatok trinásteho nosí čierna mačka šťastie v Mimoriadnom žrebovaní LOTO!

Číslo 13 je opradené legendami a poverami. Či už na ne veríte alebo nie, s určitosťou žiadne iné číslo nevyvoláva toľko debát, ako práve trinástka. Mnohí ju považujú za prekliatu a nešťastnú, ďalší na ňu nedajú dopustiť a dokonca je ich obľúbeným číslom.

Špeciálne pre tých, ktorí patria do druhej skupiny, máme dobrú správu. V októbri čaká na hráčov výnimočná možnosť ako získať rozprávkovú výhru.

Na piatok 13. októbra totiž pripadá Mimoriadne žrebovanie obľúbenej lotérie LOTO, kde sa hrá o rozprávkové výhry, veď Jackpot v 1. poradí je viac ako 2,3 milióna eur. Ale pozor! Nehrá sa len o finančné odmeny.

Vykročiť za šťastím a vyhrať krásne vecné ceny je veľmi jednoduché. Stačí si podať tiket na Mimoriadne žrebovanie. Čím skôr si tiket podáte, tým väčšia je vaša šanca vyhrať. Pretože váš tiket bude v žrebovaní každý deň až do konca súťaže.

Súťaž trvá 12 dní od 2. 10 do 13. 10. 2023 (vrátane). Každý deň žrebujeme o hlavnú výhru 800 € v sieti elektropredajní, navyše sa hrá aj o 5 kusov Oslavných žrebov!

Či už zvolíte „klasickú cestu“, teda podáte si tiket na predajnom mieste, alebo využijete stránku eTIPOS.sk či uzatvorenie stávky cez SMS je na vás.

Jedno je však isté. Mimoriadne LOTO so sebou prináša možnosť získať nielen skvelý Jackpot, ale aj krásne vecné ceny.

Nezabudnite, že šťastiu sa môžete pozrieť do očí v rámci Mimoriadneho žrebovania LOTO už v piatok 13. októbra.

Viac o súťaži