Joker je postava, ktorá v sebe snúbi dva protipóly. Z filmového plátna ho poznáme ako negatívneho zákeráka. Vo svete automatov však Joker nosí šťastie a veľké výhry. Presne ako slot Joker’s Five z dielne SYNOT Games.

Nablýskaný 5-valcový online automat s piatimi výhernými líniami ponúka parádne výhry vďaka známym symbolom – sedmičkám, hviezdam, a najmä usmievavým Jokerom.

Najcennejším políčkom však je symbol WILD. Ten dopĺňa všetky ostatné symboly a mení ich na výherné. Navyše, čím viac Wildov a rovnakých symbolov vo výhernej línii hráč má, tým viac sa jeho výhra násobí až do 30-násobku vkladu!

Spiny v Joker’s Five sú rýchle, bez zbytočných zdržaní v podobe animácii. Online automat je tak ideálny parťákom pre hráčov, ktorí si chcú vyplniť chvíle voľna v práci alebo si na toalete. Navyše, s možnosťou veľkej výhry!

Objavte čaro online automatu Joker’s Five ešte dnes, bavte sa a vyhrávajte so Žolíkom.

Mimochodom, vedeli ste, že tento notoricky známy symbol pochádza z USA ešte z čias Občianskej vojny? Už republikánski a konfederační vojaci si vedeli spríjemniť chvíle voľna a vyplniť ich zábavnou formou.

Zabavte sa aj vy s Jokerom, ktorý prináša parádne výhry.

chcem hrať