O tom, že kasíno eTIPOS.sk má najväčšiu ponuku hier, vie už hádam každý. Nevieš si z bohatej ponuky vybrať? Inšpiruj sa našim výberom a objav čaro nepoznaného.

Predstavíme si ďalšie hry z nášho portfólia, ktoré ťa zabavia a v prípade, že sa na teba usmeje šťastena, aj zbohatneš.

Respin Queen

V hre Respin Queen nájdeš celkom sedem výplatných symbolov s čerešňami, citrónmi, pomarančmi, slivkami, hroznom, melónmi a samozrejme aj vysoko cenenými sedmičkami. Sedmičky sú najhodnotnejšími symbolmi hry a za kombináciu piatich obdržíš výhru v hodnote 100-násobku svojej stávky. Okrem výplatných symbolov v hre nájdeš aj tri špeciálne symboly.

Sú tu dva Scatter symboly, ktoré vyplácajú zo všetkých pozícií, tak aj Wild symboly, ktoré spúšťajú opakované zatočenia zadarmo. Ak sa ti podarí nájsť výhernú kombináciu so symbolom Wild, táto kombinácia zostane na hracom poli pre opakované zatočenia zadarmo, čo môže viesť k ešte väčšej a lepšej výhre. Stačí už iba roztočiť valce!

CHCEM HRAŤ

Monster Pop

Ponor sa do zaujímavého sveta Monster Pop odtrhnutého od všetkého bežného. Zbieraj hromady príšer, užívaj si celý rad funkcií a rozšír svoju hraciu mriežku, aby si sa prebojovali k víťazstvu. Táto skvelá hra prináša vizuálne animácie a prináša rovnako tak aj vzrušujúcu hru ešte s vzrušujúcejšou akciou. Začni svoje monster dobrodružstvo s 5×5 mriežkou, ktorá sa rozširuje s klonovacím symbolom zdvojením riadku, stĺpca alebo oboch – a pridáva divoké symboly v zmesi pre ďalšie šance na výhru!

Daj si špeciálne pozor na horiace symboly, ktoré dostaneš, aby akcia pokračovala, s potenciálom pre ešte viac výhier. Nerob si starosti, pokiaľ nezískaš výhernú rotáciu, pretože „monster fury“ môže na konci kaskády vyvolať reakcie, ktoré vyvolajú veľké výhry! Roztoč valce na Monster Pop ešte dnes.

Hot´N´Fruity

Už si vyskúšal flambované ovocie? Obrovský ovocný oheň plápolá v tomto 5-valcovom automate s kombináciou exotických chutí, ktoré čakajú iba na tvoje stlačenie, aby si získal skutočne lákavé výhry. Každá nová výherná kombinácia, ktorá vybuchne v plameňoch, sťažuje uhasenie požiaru, takže sa priprav na skutočne ohnivé dobrodružstvo. Symbol W-hviezdy sa môže náhodne objaviť kdekoľvek na obrazovke a nahrádza všetky symboly.

Jeden alebo viac symbolov R-hviezdy, keď sa objavia kdekoľvek na valcoch 2, 3 alebo 4, aktivujú funkciu Respin Wild. Počas tejto funkcie sa symbol R-Star rozšíri tak, aby pokryl celý kotúč a zostane na svojom mieste, kým sa ostatné kotúče znova roztočia. Funkcia Respin Wild končí, keď sa počas opätovného točenia neobjavia žiadne nové symboly R-hviezdy. Maximálny počet opakovaných točení je 3. Vydaj sa spolu s nami na veľké horúce dobrodružstvo!

CHCEM HRAŤ